/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Varm ovmbagt laks?
Fra : Torben Olsen


Dato : 28-12-02 13:01

Jeg kunne godt tænke mig at lave varm ovnbagt laks til forret nytårs aften.
Er der nogle der har opskriften på dette?

På forhånd tak.
Torben.



 
 
mcloud (28-12-2002)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 28-12-02 22:35

"Torben Olsen" skrev d. 28-12-02 13:01 dette indlæg :
> Jeg kunne godt tænke mig at lave varm ovnbagt laks til forret nytårs
aften.
> Er der nogle der har opskriften på dette?
>
> På forhånd tak.
> Torben.
>
> Hej Torben
godt Nytår

her er min opskrift på ovndampet laks:

4 laksebøffer (ca 200g)
1 bdt dild
1 citron
Salt og citronpeber
1 tsk basilikum
½tsk balsamico
1 dl hvidvin

Tilberedning
Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad. Laksen
lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum. Resten af
dilden lægges ovenpå laksen. Citron og balsamico dryppes over laksen og
hvidvin tilsættes. Hele fadet dækkes med folie så det er helt tæt og
stilles i ovnen i 10 minutter på 250 grader, derefter 200 grader i 20
minutter. Køl laksen lidt af
Lav en dressing af fromage frais lidt sennep salt og peber ,hæld denne
over hvert laksestykke pynt med lakserogn og citron på toppen ,læg et
par lange slikasparges omgring eller ind over og strø generøst med store
rejer eller krebsehaler. lidt dild skader heller ikke
velbekommen
mvh mcloud

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Torben Olsen (29-12-2002)
Kommentar
Fra : Torben Olsen


Dato : 29-12-02 11:31

Tak for opskriften, den ser lækker ud så den prøver jeg i morgen.

Godt nytår fra Torben.

"mcloud" <mcloud.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
news:_PoP9.16319$Hl6.1851518@news010.worldonline.dk...
> "Torben Olsen" skrev d. 28-12-02 13:01 dette indlæg :
> > Jeg kunne godt tænke mig at lave varm ovnbagt laks til forret nytårs
> aften.
> > Er der nogle der har opskriften på dette?
> >
> > På forhånd tak.
> > Torben.
> >
> > Hej Torben
> godt Nytår
>
> her er min opskrift på ovndampet laks:
>
> 4 laksebøffer (ca 200g)
> 1 bdt dild
> 1 citron
> Salt og citronpeber
> 1 tsk basilikum
> ½tsk balsamico
> 1 dl hvidvin
>
> Tilberedning
> Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad. Laksen
> lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum. Resten af
> dilden lægges ovenpå laksen. Citron og balsamico dryppes over laksen og
> hvidvin tilsættes. Hele fadet dækkes med folie så det er helt tæt og
> stilles i ovnen i 10 minutter på 250 grader, derefter 200 grader i 20
> minutter. Køl laksen lidt af
> Lav en dressing af fromage frais lidt sennep salt og peber ,hæld denne
> over hvert laksestykke pynt med lakserogn og citron på toppen ,læg et
> par lange slikasparges omgring eller ind over og strø generøst med store
> rejer eller krebsehaler. lidt dild skader heller ikke
> velbekommen
> mvh mcloud
>
> --
> Leveret af:
> http://www.kandu.dk/
> "Vejen til en hurtig løsning"
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste