Tak for opskriften, den ser lækker ud så den prøver jeg i morgen.
Godt nytår fra Torben.
"mcloud" <mcloud.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
news:_PoP9.16319$Hl6.1851518@news010.worldonline.dk...
> "Torben Olsen" skrev d. 28-12-02 13:01 dette indlæg :
> > Jeg kunne godt tænke mig at lave varm ovnbagt laks til forret nytårs
> aften.
> > Er der nogle der har opskriften på dette?
> >
> > På forhånd tak.
> > Torben.
> >
> > Hej Torben
> godt Nytår
>
> her er min opskrift på ovndampet laks:
>
> 4 laksebøffer (ca 200g)
> 1 bdt dild
> 1 citron
> Salt og citronpeber
> 1 tsk basilikum
> ½tsk balsamico
> 1 dl hvidvin
>
> Tilberedning
> Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad. Laksen
> lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum. Resten af
> dilden lægges ovenpå laksen. Citron og balsamico dryppes over laksen og
> hvidvin tilsættes. Hele fadet dækkes med folie så det er helt tæt og
> stilles i ovnen i 10 minutter på 250 grader, derefter 200 grader i 20
> minutter. Køl laksen lidt af
> Lav en dressing af fromage frais lidt sennep salt og peber ,hæld denne
> over hvert laksestykke pynt med lakserogn og citron på toppen ,læg et
> par lange slikasparges omgring eller ind over og strø generøst med store
> rejer eller krebsehaler. lidt dild skader heller ikke
> velbekommen
> mvh mcloud
>
> --
> Leveret af:
>
http://www.kandu.dk/
> "Vejen til en hurtig løsning"
>