/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ovnbagte, marinerede sild
Fra : Rømer


Dato : 27-12-02 14:25

Havde en løjerlig oplevelse til julefrokosten - inden snapsen kom på
bordet!.
Vi havde arrangeret de marinerede sild i et aflangt serveringsfad, toppet
med løg - og øverst en gang folie, da der lige gik en halv time inden
gæsterne kom.
Ved siden af leverpostej toppet med bacon, frikadeller og hvad der sådan
ellers skal til.
Da vi skal til at spise kan ingen se de marinerede sild!
De er naturligvis sat ind til alt det øvrige i ovnen og holder vel en 150
grader, da de kommer ud - næsten smeltede og ualmindeligt blanke at se på.
Nåh - men det var jo heldigvis frostvejr - og sild skulle vi jo have - så
sildene ud på terrassen - og os ombord i andet til sildetallerkenerne.
Da sildene kommer ind efter at være blevet dejligt kolde går de rundt- og
det skal lige siges at alle vidste besked om det her og frivilligt indtog
sildene - .
Alle der smagte dem var enige om, at de smagte fortrinligt - konsistensen en
del blødere "smøragtigt" end ellers - men altså fortrinlige sild.

Vi har dog ingen planer om at gentage succesen!



 
 
torup bachmann (27-12-2002)
Kommentar
Fra : torup bachmann


Dato : 27-12-02 19:32


"Rømer" <fupkonto@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3e0c54e0$0$247$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Havde en løjerlig oplevelse til julefrokosten - inden snapsen kom på
> bordet!.
> Vi havde arrangeret de marinerede sild i et aflangt serveringsfad, toppet
> med løg - og øverst en gang folie, da der lige gik en halv time inden
> gæsterne kom.
> Ved siden af leverpostej toppet med bacon, frikadeller og hvad der sådan
> ellers skal til.
> Da vi skal til at spise kan ingen se de marinerede sild!
> De er naturligvis sat ind til alt det øvrige i ovnen og holder vel en 150
> grader, da de kommer ud - næsten smeltede og ualmindeligt blanke at se på.
> Nåh - men det var jo heldigvis frostvejr - og sild skulle vi jo have - så
> sildene ud på terrassen - og os ombord i andet til sildetallerkenerne.
> Da sildene kommer ind efter at være blevet dejligt kolde går de rundt- og
> det skal lige siges at alle vidste besked om det her og frivilligt indtog
> sildene - .
> Alle der smagte dem var enige om, at de smagte fortrinligt - konsistensen
en
> del blødere "smøragtigt" end ellers - men altså fortrinlige sild.
>
> Vi har dog ingen planer om at gentage succesen!
>
>Tja, jeg havde nu også en underlig oplevelse igår, da jeg skulle hælde mælk
ud af en af de der 2-liters dunke. Pludselig røg der en lyserød tandbørste
ud af dunken!
Det viste sig dog hurtigt, at det var min fremmelige 2-årige, der havde
været kreativ
MVH Rikke

Børnefamilie?
klik her: www.rikkebachmann.webbyen.dk




Nette (27-12-2002)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 27-12-02 19:57


"torup bachmann" wrote in message news:d01P9.2863$oy.2955@news.get2net.dk...
> >Tja, jeg havde nu også en underlig oplevelse igår, da jeg skulle hælde
mælk
> ud af en af de der 2-liters dunke. Pludselig røg der en lyserød tandbørste
> ud af dunken!
> Det viste sig dog hurtigt, at det var min fremmelige 2-årige, der havde
> været kreativ

*LOL*.
Og min røget makrel til røget makrelsalat var mugnet i løbet af
juledagene

Nette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste