/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Varm leverpostej...
Fra : Dorte R.M. Hansen


Dato : 26-12-02 08:48

Jeg skal til familiejulefrokosten i eftermiddag medbringe varm
leverpostej med sprød bacon og ristede champignon (friske).

Har I gode råd eller advarsler i.f.m.:

Opvarmning af leverpostej (3 x Stryhn's Julepostej)

Stegning af en masse bacon

Ristning af to store bakker champignon

Glædelig mellemjul
Dorte

 
 
Dorte R.M. Hansen (26-12-2002)
Kommentar
Fra : Dorte R.M. Hansen


Dato : 26-12-02 11:05

On Thu, 26 Dec 2002 08:47:36 +0100, Dorte R.M. Hansen
<dot.ringholm@get2net.dk> wrote:

>Ristning af to store bakker champignon
>
Gemalen er lige nu igang med at "mishandle" en masse bacon (og han
elsker resultatet).

Jeg spekulerede på, om det ville være smart eller ikke smart at riste
champignon'erne i fedtet fra bacon'en?

Jule Hjerteligst
Dorte

Palle (26-12-2002)
Kommentar
Fra : Palle


Dato : 26-12-02 11:17

steg du bare dem i fedtet fra baconen, jo varmere jo bedre,på restauranter
steger de dem mange gange i frituren.Jeg kan personlig bedst lide champignon
der er sprøde ligesom baconen er
"Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:2tkl0vgd32oavpfbdvc649nhju3g52ocuk@4ax.com...
> On Thu, 26 Dec 2002 08:47:36 +0100, Dorte R.M. Hansen
> <dot.ringholm@get2net.dk> wrote:
>
> >Ristning af to store bakker champignon
> >
> Gemalen er lige nu igang med at "mishandle" en masse bacon (og han
> elsker resultatet).
>
> Jeg spekulerede på, om det ville være smart eller ikke smart at riste
> champignon'erne i fedtet fra bacon'en?
>
> Jule Hjerteligst
> Dorte



Dorte R.M. Hansen (26-12-2002)
Kommentar
Fra : Dorte R.M. Hansen


Dato : 26-12-02 20:03

On Thu, 26 Dec 2002 11:17:15 +0100, "Palle" <Pallot@ofir.dk> wrote:

>steg du bare dem i fedtet fra baconen, jo varmere jo bedre,på restauranter
>steger de dem mange gange i frituren.Jeg kan personlig bedst lide champignon
>der er sprøde ligesom baconen er
>
De blev rigtig gode! Rub og stub blev spist - og jeg fik renvaskede
fade med hjem.

Tak for hjælpen Palle.

Dorte

Web . Woman (26-12-2002)
Kommentar
Fra : Web . Woman


Dato : 26-12-02 12:19

"Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:tocl0vco8tjq4ha4rg2vflo7ruh4r7qcru@4ax.com...

> Har I gode råd eller advarsler i.f.m.:
>
> Opvarmning af leverpostej (3 x Stryhn's Julepostej)

Stryhns leverposteg serverede jeg ikke engang for hunden... da jeg havde en!

Den lugter forholdsvis uskadeligt, når den er kold - altså leverpostegen
*G* - men varmes den op, spreder der sig en kvalm hørm. Har været udsat for
det et par gange og har ikke siden rørt Stryhns.

Mvh. Lisbeth




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste