/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Dyrekølle og bov
Fra : Tulletine


Dato : 25-12-02 13:53

Hejsa,
Jeg har købt 1 dyrekølle og 1 bov som jeg vil lave til nytårsaften. Min
ovn er brændt sammen og jeg skal derfor tilberede det i 2 store
stegegryder. Hvordan gør jeg ?
Skal benet skæres ud eller er det bedre at save det af der stikker ud
for så kan køllen godt være i gryden ?
Jeg bruner dem først og så boulion ved ikk? Men hvad mere ?
- Og hvor længe ?
Jeg vil også gerne have spændende forslag til andet tilbehør en
walldorfsalat ?
Jeg håber meget at nogen kan hjælpe.
På forhånd mange tak.
Varme juleknus
TulleTine

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177506
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408562
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste