/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Pesto
Fra : Jakob Andersen


Dato : 23-12-02 18:14

For at sige det som det er, mig og kæresten elsker pesto. Men at lave den
selv, som jo er det bedste, er noget dyrt når man ikke lige har basilikum i
haven. Så vi har efterhånden prøvet os frem med en del af de færdiglavede da
det jo også er lidt hurtigere, indtil videre er vi mest tilfredse med:
"Pastella pesto classico" som er en lille 80g bøtte til 13 kr. i Salling.
Det passer lige med at man kan købe en pakke frisk tagliatelle og blande
dette i det tager jo kun 5 minutter at lave og smager himmelsk. Men for nu
at komme til sagen så vil jeg egentlig bare høre:

1. Hvor kan man købe store mængder basilikum billigt
2. Hvilken færdiglavet pesto har i gode erfaringer med

Vores yndlings færdiglavede indeholder:

Jomfruolivenolie
Basilikum
Hvidløg
Parmesan
Solsikkefrø (Går udfra at de er billigere end pinjekerner)
Eddike
Salt
Peber

og udover solsikkefrøene virker det jo til at være meget tilforladelig
eftersom der ikke er puttet andet end basilikum i.

--
Jakob Andersen



 
 
kim rasmussen (23-12-2002)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 23-12-02 23:53

hej Jacob
Glædelig Jul
I skulle prøve at lave persille pesto med bredbladet persille mums, samme
ingredienser som i eller bruger
eller tomat pesto.
På grønttorvet ,som man vist nok kan handle på på et bestemt tidspunkt af
dagen, kan du købe basilikum i rå mængder.

--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet



Jakob Andersen (24-12-2002)
Kommentar
Fra : Jakob Andersen


Dato : 24-12-02 00:42

"kim rasmussen" <raski@dbmail.dk> wrote
> Glædelig Jul

I lige måde.

> I skulle prøve at lave persille pesto med bredbladet
> persille mums, samme ingredienser som i eller bruger
> eller tomat pesto.

Jeg troede egentlig kun at der blev brugt persille når man skal spare på
basilikum, men det smager måske godt hvis man laver med ren persille?

> På grønttorvet ,som man vist nok kan handle på på et bestemt tidspunkt af
> dagen, kan du købe basilikum i rå mængder.

Okay, det vil jeg prøve (bor i Aalborg hvor vi har grønttorv Onsdage og
Lørdage) men jeg syntes nu ikke lige jeg har lagt mærke til det før.

--
Jakob Andersen



Fru Hof (24-12-2002)
Kommentar
Fra : Fru Hof


Dato : 24-12-02 11:09


> > På grønttorvet ,som man vist nok kan handle på på et bestemt tidspunkt
af
> > dagen, kan du købe basilikum i rå mængder.
>
> Okay, det vil jeg prøve (bor i Aalborg hvor vi har grønttorv Onsdage og
> Lørdage) men jeg syntes nu ikke lige jeg har lagt mærke til det før.
>
Hej Jakob!

Jeg er næsten sikker på, at Kim mener grønttorvet (GASA) i Kbh, der har
åbent for salg til private nogle gange i ugen, (lørdag formiddag tror
jeg).Jeg har aldrig fundet ud af, om man kan gøre det samme her ved GASA i
Aalborg, men det er da forsøget værd.

God jul
Tove



torup bachmann (25-12-2002)
Kommentar
Fra : torup bachmann


Dato : 25-12-02 13:29


"Fru Hof" <p.hoffmann@stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:3e083228$0$1757$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
>
> Hej Jakob!
>
> Jeg er næsten sikker på, at Kim mener grønttorvet (GASA) i Kbh, der har
> åbent for salg til private nogle gange i ugen, (lørdag formiddag tror
> jeg).Jeg har aldrig fundet ud af, om man kan gøre det samme her ved GASA i
> Aalborg, men det er da forsøget værd.
>
> God jul
> Tove
>
>Københavns grønttorv har åbent for salg til private mandag-fredag mellem
08.00 og 09.00. Det er ikke tilladt at tage bil med ind på området (der er
portvagt). Der er desuden intet salg om lørdagen til private, sådan var det
i hvert fald for ca. 1 år siden.
MVH Rikke

Du kan finde supernemme og billige opskrifter på
www.rikkebachmann.webbyen.dk




Kevin Edelvang (24-12-2002)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 24-12-02 01:55

Jakob Andersen wrote:

> 2. Hvilken færdiglavet pesto har i gode erfaringer med

Jeg bryder mig i hvert fald ikke om Pastellas, som I godt kan lide. Den
er sur - i modsætning til alle andre færdige pestoer, jeg har smagt.

Jeg synes faktisk, de fleste andre færdiglavede pestoer er anstændige.
Men den hjemmelavede er nu bedst. I øvrigt synes jeg da ikke, at
basilikum er *vildt* dyrt... Du kan få nok til en gang pesto for ca 20
kroner i et supermarked.. Og de øvrige ingredienser kan du jo bruge igen
og igen.

Mvh
Kevin Edelvang


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste