/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Estatning for blommeeddike
Fra : Peter Lykkegaard


Dato : 22-12-02 15:39

Hejsa - Jeg har fundet en opskrift på nettet, der ser lidt spændende ud
"meyers andesteg"
Men nu er problemet at jeg er lidt forsent ude og kan ikke opdrive noget
blommeeddike nogen steder her i byen
Nu er spørgsmålet så - hvad kan man bruge i stedet?
Jeg kan få fat i æbleeddike - eller skal det være være alm hvidvinseddike -
eller?

God Jul
Peter Lykkegaard



 
 
Kevin Edelvang (22-12-2002)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 22-12-02 16:02

Peter Lykkegaard wrote:

> Hejsa - Jeg har fundet en opskrift på nettet, der ser lidt spændende
> ud "meyers andesteg"
> Men nu er problemet at jeg er lidt forsent ude og kan ikke opdrive
> noget blommeeddike nogen steder her i byen
> Nu er spørgsmålet så - hvad kan man bruge i stedet?
> Jeg kan få fat i æbleeddike - eller skal det være være alm
> hvidvinseddike - eller?

Umiddelbart ville jeg bruge æbleeddiken. Men du kunne måske skrive lidt
om, hvad det skulle bruges til.

Mvh
Kevin Edelvang


Peter Lykkegaard (22-12-2002)
Kommentar
Fra : Peter Lykkegaard


Dato : 22-12-02 17:26


Kevin Edelvang <barok@DETTE.skal.fjernes.mail.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:au4k78$g58$1@sunsite.dk...
> Peter Lykkegaard wrote:
>
[Snip - mangler blommeeddike]
> > Nu er spørgsmålet så - hvad kan man bruge i stedet?
>
> Umiddelbart ville jeg bruge æbleeddiken. Men du kunne måske skrive lidt
> om, hvad det skulle bruges til.
>
Det er til saucen - fyldet fra anden hakkes at koges ind med (blomme)eddike
Opskriften kan ses her
http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/p0210167.html

mvh/Peter Lykkegaard



Kevin Edelvang (22-12-2002)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 22-12-02 21:34

Peter Lykkegaard wrote:

> Det er til saucen - fyldet fra anden hakkes at koges ind med
> (blomme)eddike Opskriften kan ses her
> http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/p0210167.html

I denne opskrift kan du sagtens bruge æbleeddike. Jeg ville ikke bruge
balsamico i denne sovs, så hellere udelade eddike.

Mvh
Kevin Edelvang


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste