/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rødkål på glas....
Fra : Nielsen


Dato : 22-12-02 13:10

Hej,

Jeg mener at jeg nogenlunde for nylig læste noget om hvordan man kunne gøre
sådan noget færdigkøbt rødkål på glas lidt bedre. Jeg mente altså det var
herinde, men jeg kan godtnok ikke finde det igen.

Jeg synes der var en der skrev noget om, at man kunne komme noget af
stegeskyen fra flæskestegen i og der var også en masse andre forslag. Er der
nogen der kan hjælpe?

--
Nielsen

-------oooOOooo-------
http://outsearch.dk/opskrifter - velbekomme



 
 
Gjøl (22-12-2002)
Kommentar
Fra : Gjøl


Dato : 22-12-02 13:17

Nielsen wrote:
> Hej,
>
> Jeg mener at jeg nogenlunde for nylig læste noget om hvordan man
> kunne gøre sådan noget færdigkøbt rødkål på glas lidt bedre.

En sjat æblecidereddike gør det hele mere spændende.
--
Hvad med lidt svesker og appelsinstykker? Du kan jo putte det i en
bradepande og smide den ind under Anders på et tidspunkt. (Ikke hele
stegetiden da den så nok vil blive en kende for fed)
--
Du skal være opmærksom på at farvestoffet i rødkål er et indikatorfarvestof.
Jo mere sure ting du putter i jo mere rød, bliver farven. I forvejen plejer
køberødkål at være
meget rød. Når man selv laver Rødkål er farven typisk mere mørkviolet.

--
Den røde farve er også mere bleg i det,
så eddike og og appelsin saft kan gøre kålen meget blegrød.
--

I princippet kan man lave den mørkviolet igen ved at komme noget basisk i
men bagepulver er nok ikke lige sagen

Hvis farven ellers tiltaler dig så hold dig til andefedt og appelsinskal
eller andre
fedtstoffer der ikke influerer på surhedsgraden.
--
Jeg fandt disse ved at søge i NG på Rødkål, mangler blot andefedt eller
stege sky fra flæskestegen.

Glædelig Jul





Inger Pedersen (22-12-2002)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 22-12-02 13:19


"Nielsen" <marianne@outsearch.dk> skrev i en meddelelse
news:3e05a932$0$190$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hej,
>
> Jeg mener at jeg nogenlunde for nylig læste noget om hvordan man kunne
gøre
> sådan noget færdigkøbt rødkål på glas lidt bedre.

Du kan tilsætte ribssaft, ribsgele, æble eller en sjat rødvin
- og nogen synes, andefedt eller fedt fra flæskestegen smager godt.

Hilsen Inger



Lars Ladingkaer (22-12-2002)
Kommentar
Fra : Lars Ladingkaer


Dato : 22-12-02 13:39

"Inger Pedersen" skrev:
>> sådan noget færdigkøbt rødkål på glas lidt bedre.
> Du kan tilsætte ribssaft, ribsgele, æble eller en sjat
> rødvin - og nogen synes, andefedt eller fedt fra
> flæskestegen smager godt.

Hm, så kan man da vist heller ikke komme meget tættere på det gode
hjemmelavede rødkål - altså uden at det er det

Der mangler jo kun lige at snitte lidt rødkål, og lade det simre med væden
(primært ribssaften) i en times tid.

Mvh, Lars



Nielsen (22-12-2002)
Kommentar
Fra : Nielsen


Dato : 22-12-02 13:57

Mange tak for svarene. Det var lige hvad jeg skulle bruge

Glædelig jul !


--
Nielsen

-------oooOOooo-------
http://outsearch.dk/opskrifter - velbekomme

"Nielsen" <marianne@outsearch.dk> wrote in message
news:3e05a932$0$190$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hej,
>
> Jeg mener at jeg nogenlunde for nylig læste noget om hvordan man kunne
gøre
> sådan noget færdigkøbt rødkål på glas lidt bedre. Jeg mente altså det var
> herinde, men jeg kan godtnok ikke finde det igen.
>
> Jeg synes der var en der skrev noget om, at man kunne komme noget af
> stegeskyen fra flæskestegen i og der var også en masse andre forslag. Er
der
> nogen der kan hjælpe?
>
> --
> Nielsen
>
> -------oooOOooo-------
> http://outsearch.dk/opskrifter - velbekomme
>
>



otn (24-12-2002)
Kommentar
Fra : otn


Dato : 24-12-02 10:30

Nielsen <marianne@outsearch.dk> wrote:

> Hej,
>
> Jeg mener at jeg nogenlunde for nylig læste noget om hvordan man kunne gøre
> sådan noget færdigkøbt rødkål på glas lidt bedre. Jeg mente altså det var
> herinde, men jeg kan godtnok ikke finde det igen.
>
> Jeg synes der var en der skrev noget om, at man kunne komme noget af
> stegeskyen fra flæskestegen i og der var også en masse andre forslag. Er der
> nogen der kan hjælpe?
>
> --
> Nielsen
>
> -------oooOOooo-------
> http://outsearch.dk/opskrifter - velbekomme

En sjat basamico kan også gøre underværker i den færdigkøbte.

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste