/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Optøning og langtidsstegning af and
Fra : Familien Kristensen


Dato : 22-12-02 12:54

Jeg har købt landænder, som jeg måtte fryse, for at være sikker på
holdbarheden.

Hvor lang tid skal de tø op i køleskab ( de vejer 4 og 3 kg) ?

Jeg vil også prøve langtidsstegning ved lav temperatur. Nogen forslag.

Hilsen Jeannie Kristensen.





 
 
kim rasmussen (22-12-2002)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 22-12-02 14:10

hej Jeannie Kristensen.
Glædelig Jul
Du skal tage ænderne ud nu og tø dem op i køleskabet.
hvis de ikke kan nå at tø op må du lægge dem et lidt lunere sted.

Fyld ænderne og gnid dem med salt og lidt peber,brun dem på 250 grader i ca
20-25 minutter ,skru derefter ned på 150 grader i ca 4½- 5 timer.
Resultatet bliver perfekt

--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet



ram2 (22-12-2002)
Kommentar
Fra : ram2


Dato : 22-12-02 17:10

"kim rasmussen" skrev d. 22-12-02 14:10 dette indlæg :
> Fyld ænderne og gnid dem med salt og lidt peber,brun dem på 250 grader
i ca
> 20-25 minutter ,skru derefter ned på 150 grader i ca 4½- 5 timer.
> Resultatet bliver perfekt
-------------------
Hej Kim -le Chef
Jeg har købet en lille anorektisk fersk dansk and på 2800 gr. Skal den
ha'' lige så længe i ovnen??

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste