"kim rasmussen" <raski@dbmail.dk> wrote in message
news:6JXM9.5366$T3.320@news1.bredband.com...
> Hej Line
> Glædelig Jul
> Jeg ville pakke den in i alufolie eller i et stort ildfast fad og lægge et
> låg på af folie.
>
> Saften af en ½ citron
> 2tsk balsamico
> 1/4 fl. tør hvidvin
> 1gulerod i tynde strimler
> 1 stort rødløg
> 1 bundt dild og et par hele fed hvidløg
> tørret basilikum
> og salt og peber.
>
> I ovnen i 20 minutter på 250 grader ,derefter dæmper du varmen til 2oo
> grader i ca 35 minutter.
> Server den iaften med aspargeskartofler og hollandaice sauce.
> Resten af fisken ville jeg fryse ned og evt. bruge den 1 eller 2 juledag
> eller nytårsaften i en kold fiske anretning.
> Dressing mayonaise og 18 % creme fraise smagt til med lidt citronsaft og
> carry .
> Anretttet med lange slikasparges og lakserogn ,dild og rejer eller
> krebsehaler. velbekommen
> mvh og god fornøjelse
>
> Kim Rasmussen
>
www.leChef.dk
> Din køkkenchef på nettet
>
>
Mums! Det vil jeg fluks gå i gang med - det bliver som regel meget sen
middag her i huset!
Resterne tror jeg, vi serverer for vores frokostgæster i morgen, det vil de
nok sætte stor pris på.
Tak for hjælpen og god jul!
Mvh. Line