Hej Bente
Jeg arbejder tilfældigvis med de her bøger, gastronomisk set, rigtigt nok
skift grisen ud med en filet royal så er du fri for slag og div sener og
brug ande el. kalve fedt det giver klart en mere runder smag.
Brug en røremaskine " kenwood major" el en "foodprocesser" så kødet er
fuldstændigt flået.
Kom rilletten i en couv. Form da´den ellers skal skæres med en meget skarb
filet kniv.
Michael
Brug det her link.
http://www.15opskrifter.dk/smcms/Opskrifter/Opskriftsdatabase/R/Rillettes_af
_gris/Index.htm?ID=628&mID=696
"NASS" <dev_null@blom-nass.dk> skrev i en meddelelse
news:au1hre$giv$1@dknews.tiscali.dk...
> "Bente Nielsen" <bente@hum.auc.dk> skrev i en meddelelse
> news:3E0438D8.1C9BE4A4@hum.auc.dk...
> > Hej alle
>
> > Jeg har tænkt mig at lave kalverillette til julefrokosten og havde også
> > fundet en opskrift herpå. Men nu kan jeg ikke finde den igen ! Er der
> > én, der kan hjælpe ?
>
>
http://www.15opskrifter.dk/smcms/Opskrifter/Opskriftsdatabase/R/Rillettes_af
> _gris/Index.htm?ID=628&mID=696
>
> Skift grisen ud med kalv...
>
> --
> Mange hilsner
>
> Nass
>
>