/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
røget skivet laks
Fra : Jens Nielsen


Dato : 21-12-02 09:37

jeg så på et tidspunkt et billede at nogle kræmmerhuse lavet af skivet røget
laks.

fyldet så ud som om det var en mousse af en eller anden art.

kunne godt tænke mig at lave dette som forret nytårsaften.

har i nogle gode ideer mht. fyld??

mvh
jens



 
 
Henning Lindeberg (21-12-2002)
Kommentar
Fra : Henning Lindeberg


Dato : 21-12-02 13:42


"Jens Nielsen" <jensnielsen@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3e0427c0$0$131$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> jeg så på et tidspunkt et billede at nogle kræmmerhuse lavet af skivet
røget
> laks.> fyldet så ud som om det var en mousse af en eller anden art.
> kunne godt tænke mig at lave dette som forret nytårsaften.
> har i nogle gode ideer mht. fyld??
> jens

Jens, jeg har laver lakseruller engang, altså ikke som kræmmerhuse. De blev
rullet over en rejemousse, og det er blot blendede rejer i lidt flødeskum,
LIDT cayennepeber og klippet dild og fex. persille. Det kan selvsagt
varieres i det uendelige. De blev rullet og lagt i wrap, lå så i køleskabet
til næste dag. De kan så skæres på tværs og arrangeres dekorativt. *S*
Henning



Mille (21-12-2002)
Kommentar
Fra : Mille


Dato : 21-12-02 18:16


"Henning Lindeberg" <hlindeberg@FJERNdoktor.dk> skrev i en meddelelse
news:au1nen$b6k$1@news.cybercity.dk...
>
> "Jens Nielsen" <jensnielsen@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
> news:3e0427c0$0$131$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > jeg så på et tidspunkt et billede at nogle kræmmerhuse lavet af skivet
> røget
> > laks.> fyldet så ud som om det var en mousse af en eller anden art.
> > kunne godt tænke mig at lave dette som forret nytårsaften.
> > har i nogle gode ideer mht. fyld??
> > jens
>

Jeg fik engang laksekræmmerhuse med et fyld baseret på Pikant ost. DET var
lækkert, men jeg fik aldrig opskriften...måske kan du improvisere dig frem.
Hilsen Mille



Anders (21-12-2002)
Kommentar
Fra : Anders


Dato : 21-12-02 17:12


"Jens Nielsen" <jensnielsen@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3e0427c0$0$131$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> jeg så på et tidspunkt et billede at nogle kræmmerhuse lavet af skivet
røget
> laks.
>
> fyldet så ud som om det var en mousse af en eller anden art.
>
> kunne godt tænke mig at lave dette som forret nytårsaften.
>
> har i nogle gode ideer mht. fyld??
>
> mvh
> jens

Krabbekød, rørt med mascarpone,cayennepeber og lidt limesaft, salt og
peber...........

Anders



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste