/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
røget skivet laks
Fra :
Jens Nielsen
Dato :
21-12-02 09:37
jeg så på et tidspunkt et billede at nogle kræmmerhuse lavet af skivet røget
laks.
fyldet så ud som om det var en mousse af en eller anden art.
kunne godt tænke mig at lave dette som forret nytårsaften.
har i nogle gode ideer mht. fyld??
mvh
jens
Henning Lindeberg (
21-12-2002
)
Kommentar
Fra :
Henning Lindeberg
Dato :
21-12-02 13:42
"Jens Nielsen" <jensnielsen@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3e0427c0$0$131$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> jeg så på et tidspunkt et billede at nogle kræmmerhuse lavet af skivet
røget
> laks.> fyldet så ud som om det var en mousse af en eller anden art.
> kunne godt tænke mig at lave dette som forret nytårsaften.
> har i nogle gode ideer mht. fyld??
> jens
Jens, jeg har laver lakseruller engang, altså ikke som kræmmerhuse. De blev
rullet over en rejemousse, og det er blot blendede rejer i lidt flødeskum,
LIDT cayennepeber og klippet dild og fex. persille. Det kan selvsagt
varieres i det uendelige. De blev rullet og lagt i wrap, lå så i køleskabet
til næste dag. De kan så skæres på tværs og arrangeres dekorativt. *S*
Henning
Mille (
21-12-2002
)
Kommentar
Fra :
Mille
Dato :
21-12-02 18:16
"Henning Lindeberg" <hlindeberg@FJERNdoktor.dk> skrev i en meddelelse
news:au1nen$b6k$1@news.cybercity.dk...
>
> "Jens Nielsen" <jensnielsen@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
> news:3e0427c0$0$131$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > jeg så på et tidspunkt et billede at nogle kræmmerhuse lavet af skivet
> røget
> > laks.> fyldet så ud som om det var en mousse af en eller anden art.
> > kunne godt tænke mig at lave dette som forret nytårsaften.
> > har i nogle gode ideer mht. fyld??
> > jens
>
Jeg fik engang laksekræmmerhuse med et fyld baseret på Pikant ost. DET var
lækkert, men jeg fik aldrig opskriften...måske kan du improvisere dig frem.
Hilsen Mille
Anders (
21-12-2002
)
Kommentar
Fra :
Anders
Dato :
21-12-02 17:12
"Jens Nielsen" <jensnielsen@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3e0427c0$0$131$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> jeg så på et tidspunkt et billede at nogle kræmmerhuse lavet af skivet
røget
> laks.
>
> fyldet så ud som om det var en mousse af en eller anden art.
>
> kunne godt tænke mig at lave dette som forret nytårsaften.
>
> har i nogle gode ideer mht. fyld??
>
> mvh
> jens
Krabbekød, rørt med mascarpone,cayennepeber og lidt limesaft, salt og
peber...........
Anders
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408943
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.