/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rødkål.
Fra : Heidi Bojsen


Dato : 20-12-02 23:48

Hej!!

Vi har siddet og snakket om rødkål til juleaften og jeg mener jo stadigvæk
at der høre ganske almindelig hjemmelavet rødkål til. Men manden synes vi
skal prøve noget andet.
Er der nogen der har nogle forslag, gerne med opskrift til hvordan man kan
lave rødkålen til anden og flæskestegen?
På forhånd tak for hjælpen!!

Med venlig hilsen
Heidi Bojsen



 
 
KT (21-12-2002)
Kommentar
Fra : KT


Dato : 21-12-02 00:01


"Heidi Bojsen" <Heidi.Bojsen@tdcadsl.dk> wrote in message
news:3e039e92$0$149$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej!!
>
> Vi har siddet og snakket om rødkål til juleaften og jeg mener jo stadigvæk
> at der høre ganske almindelig hjemmelavet rødkål til. Men manden synes vi
> skal prøve noget andet.
> Er der nogen der har nogle forslag, gerne med opskrift til hvordan man kan
> lave rødkålen til anden og flæskestegen?
> På forhånd tak for hjælpen!!
>
> Med venlig hilsen
> Heidi Bojsen
>
>

Hejsa.

Så i en tråd længere oppe ("Krydderier") en opskrift på rødkål med
appelsinjuice og kanel (tror jeg det var....)
Den kan du jo prøve at se lidt nærmere på, hvis du vil.

Mvh. Line



Johnny Fladstrand (21-12-2002)
Kommentar
Fra : Johnny Fladstrand


Dato : 21-12-02 11:29

aarstiderne.com havde også en god opskrift.
Prøv dette link http://www.aarstiderne.com/opskrifter og søg på rødkål. Du
får mange spændende opskrifter.

Julehilsen
Johnny Fladstrand

"Heidi Bojsen" <Heidi.Bojsen@tdcadsl.dk> wrote in message
news:3e039e92$0$149$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej!!
>
> Vi har siddet og snakket om rødkål til juleaften og jeg mener jo stadigvæk
> at der høre ganske almindelig hjemmelavet rødkål til. Men manden synes vi
> skal prøve noget andet.
> Er der nogen der har nogle forslag, gerne med opskrift til hvordan man kan
> lave rødkålen til anden og flæskestegen?
> På forhånd tak for hjælpen!!
>
> Med venlig hilsen
> Heidi Bojsen
>
>



ole (21-12-2002)
Kommentar
Fra : ole


Dato : 21-12-02 11:38

Heidi Bojsen wrote:
> Hej!!
>
> Vi har siddet og snakket om rødkål til juleaften og jeg mener jo stadigvæk
> at der høre ganske almindelig hjemmelavet rødkål til. Men manden synes vi
> skal prøve noget andet.
> Er der nogen der har nogle forslag, gerne med opskrift til hvordan man kan
> lave rødkålen til anden og flæskestegen?
> På forhånd tak for hjælpen!!
>
> Med venlig hilsen
> Heidi Bojsen
>
>
Min favorit er snittet rødkål kogt i 3-5 min, vand væk(det kan du bruge
som pH-indikator), svitse med Dijon+Balsamico+(lyng)honning+timian.Ikke
for lidt af hvert.
Kold eller varm
Ole


kim rasmussen (21-12-2002)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 21-12-02 14:32

Hej Heidi

Glædelig Jul

Min hjemmelavede rødkål er en familie tradition efterhånden alle vil gerne
have ,så jeg laver rødkål til den store guldmedalje hvert år og deler
detefter ud til familie og venner ,her er min opskrift:

2-3 rødkåls hoveder ( alt efter størrelse)
150 gr sukker
100 gram margarine
1fl kraftig rødvin
2 æbler med god smag
1 kanel stang
1 dusk friske krydderurter( timian,rosmarin,persille og Bind det sammen og
brug dusken som visk
2-4 laurbærblade
4-5 peberkorn
½ glas ribs gele
2 spsk honning
Salt og friskkværnrt peber

Sukker og margarine smeltes og den snittede kål brunes af heri.
tilsæt rødvinen og alle de andre ingredienser.
Lad kålen stå og simre ca 2 timer tag kanel stangen op efter ca 1 time hvis
du syntes smagen er for gennemtrængende ,smag på kålen og krydr hvis du
syntes der skal krydres mere og om kålen er mør, vinen vil være kogt godt
ind ikålen så den smager himmelsk..
Afkøl og frys ned.
Du kan evt tilsættes andefedt før eller når du skal bruge rødkålen.
Kunsten er jo at sammensætte en kål der smage efter ens
smagsløg og det man kan lide .
Der dufter virkeligt af jul og rødkål ,prøv selv en gang
god fornøjelse

--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet



kim rasmussen (21-12-2002)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 21-12-02 23:00

hej igen Heidi
Glædelig jul igen igen
Uppsss ,jeg glemte jo det allervigtigste nemlig :
1½ dl balsamico
3/4 dl eddike
håber at du får dette med
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet



Claus Christian Lars~ (23-12-2002)
Kommentar
Fra : Claus Christian Lars~


Dato : 23-12-02 13:55

kim rasmussen wrote:
> hej igen Heidi
> Glædelig jul igen igen


Skøn opskrift, har lige lavet en portion.

Hilsen Claus


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste