/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rejeforret
Fra : Kitti Egevang


Dato : 20-12-02 23:35

Hej Gruppe.

Jeg søger en spændende forret, gerne med rejer/ og eller laks.
Og gerne med salat eller andet grønt til.
Hvad mener I, kan man have både røget laks og rejer i samme forret?

Julehilsner Kitti.



 
 
Anders (21-12-2002)
Kommentar
Fra : Anders


Dato : 21-12-02 00:39


"Kitti Egevang" <kittislet@dettemail4us.dk> skrev i en meddelelse
news:3e039b1b$0$203$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej Gruppe.
>
> Jeg søger en spændende forret, gerne med rejer/ og eller laks.
> Og gerne med salat eller andet grønt til.
> Hvad mener I, kan man have både røget laks og rejer i samme forret?
>
> Julehilsner Kitti.

Rejer og røget laks går ikke rigtigt sammen. Røgsmagen fra laksen vil
overdøve den fine rejesmag.
Jeg foreslår følgende:

Lav din sædvanlige pandekagedej, men uden sukker, og kom istedet en håndfuld
hakkede krydderurter i dejen, f.eks bredbladet persille og basilikum.
Skær røget laks i tynde strimler og kom den i en dressing af creme fraiche
38%, citronsaft, hakket basilikum, salt og peber.
Kom fyldet i pandekagerne, rul dem sammen og del dem i to.
Serveres på en bund af lidt grønt og med en skive citron eller lime.......


Anders



Henning Lindeberg (21-12-2002)
Kommentar
Fra : Henning Lindeberg


Dato : 21-12-02 13:54


> Jeg søger en spændende forret, gerne med rejer/ og eller laks.
> Og gerne med salat eller andet grønt til.
> Hvad mener I, kan man have både røget laks og rejer i samme forret?
>
> Julehilsner Kitti.

Jeg mener nu godt at det går sammen - du ka' fx. svitse rejerne på panden,
med hvidløg og cayenne og komme dem varme på tallernerne, og lægge nogle
strimler af den røgede omking - og så lidt grønt, ikke mindst for
farvesammensætningens skyld. Fx. kan man blancere nogle få rosenkål og pille
bladene løse, ikk'? Hvis du liiiige pensler bladene med en lille smule olie,
bli'r de rigtig flotte. En let rødvin klæder røget laks..... *S*
Henning



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste