|
| Rejeforret Fra : Kitti Egevang |
Dato : 20-12-02 23:35 |
|
Hej Gruppe.
Jeg søger en spændende forret, gerne med rejer/ og eller laks.
Og gerne med salat eller andet grønt til.
Hvad mener I, kan man have både røget laks og rejer i samme forret?
Julehilsner Kitti.
| |
Anders (21-12-2002)
| Kommentar Fra : Anders |
Dato : 21-12-02 00:39 |
|
"Kitti Egevang" <kittislet@dettemail4us.dk> skrev i en meddelelse
news:3e039b1b$0$203$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej Gruppe.
>
> Jeg søger en spændende forret, gerne med rejer/ og eller laks.
> Og gerne med salat eller andet grønt til.
> Hvad mener I, kan man have både røget laks og rejer i samme forret?
>
> Julehilsner Kitti.
Rejer og røget laks går ikke rigtigt sammen. Røgsmagen fra laksen vil
overdøve den fine rejesmag.
Jeg foreslår følgende:
Lav din sædvanlige pandekagedej, men uden sukker, og kom istedet en håndfuld
hakkede krydderurter i dejen, f.eks bredbladet persille og basilikum.
Skær røget laks i tynde strimler og kom den i en dressing af creme fraiche
38%, citronsaft, hakket basilikum, salt og peber.
Kom fyldet i pandekagerne, rul dem sammen og del dem i to.
Serveres på en bund af lidt grønt og med en skive citron eller lime.......
Anders
| |
Henning Lindeberg (21-12-2002)
| Kommentar Fra : Henning Lindeberg |
Dato : 21-12-02 13:54 |
|
> Jeg søger en spændende forret, gerne med rejer/ og eller laks.
> Og gerne med salat eller andet grønt til.
> Hvad mener I, kan man have både røget laks og rejer i samme forret?
>
> Julehilsner Kitti.
Jeg mener nu godt at det går sammen - du ka' fx. svitse rejerne på panden,
med hvidløg og cayenne og komme dem varme på tallernerne, og lægge nogle
strimler af den røgede omking - og så lidt grønt, ikke mindst for
farvesammensætningens skyld. Fx. kan man blancere nogle få rosenkål og pille
bladene løse, ikk'? Hvis du liiiige pensler bladene med en lille smule olie,
bli'r de rigtig flotte. En let rødvin klæder røget laks..... *S*
Henning
| |
|
|