Det er godt nok ikke and, meen det minder: vi laver både gås gås flæskesteg
juleaften, gåsen i ovnen og stegen på grillen.
Den bliver rigtig god med sprød svær, husk at placere kullene i siderne,
ikke under stegen.
En flæskesteg skal have den samme tid som i en ovn, så mon ikke anden skal
det sammen
/Rune
"Nielsen" <marianne@outsearch.dk> wrote in message
news:3e04cefa$0$224$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Jeg var inde på det nævnte link og fandt opskriften, men jeg kunne ikke se
> nogen steder, hvor længe den skal have - og det er jo vigtigt
>
> Er der ikke nogen der har prøvet det før, som kan give nogle tips??
>
>
> --
> Nielsen
>
> -------oooOOooo-------
>
http://outsearch.dk/opskrifter - velbekomme
>
>
> "K.G." <kg@lite.dk> wrote in message
> news:3e0358ba$0$71698$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Hej Michael ...
> >
> > Jeg er ikke helt sikker men prøv evt. på DK4's
> > Hjemmeside jeg så lige "den skaldede Kok"
> > lavede and på sådan en gril...
> >
> >
www.dk4.dk
> >
> > Med venlig hilsen og Glædelig Jul
> >
> > Keld Gydum
> >
> >
>
>