/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Holbarhed
Fra :
Bolette Nielsen
Dato :
19-12-02 22:47
Godaften
Jeg har et spørgsmål vedr karrysild og marineret sild i glas. Hvor lang tid
kan de holde sig efter glasser er blev åbnet? Tit og ofte står der på varer
hvor lang tid de forskellige ting kan holde sig efter åbning, men ikke på
sild.
Er der nogen der ved det?
Glædelig jul til alle
Bolette
Kat (
20-12-2002
)
Kommentar
Fra :
Kat
Dato :
20-12-02 12:39
"Bolette Nielsen" skrev:
> Jeg har et spørgsmål vedr karrysild og marineret sild i glas. Hvor
lang tid
> kan de holde sig efter glasser er blev åbnet? Tit og ofte står der
på varer
> hvor lang tid de forskellige ting kan holde sig efter åbning, men
ikke på
> sild.
http://www.fi.dk/mad/sundmad/fiskskaldyr/fisk/fisk_paa_glas_og_daase/
- fundet via google
--
Kat
---
Fysisk og psykisk velvære
www.symbiose.subnet.dk
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408943
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.