Iggy <sbjoern@NOSPAMglocalbeer.dk> wrote:
> Vi taler om ægte kaviar.
Whauuuw, dét lyder godt. Og det smager godt.
Russisk eller Iransk? Type? (bare lidt nysgerrig)
Jeg ville vælge noget så neutralt som muligt, det er jo heller ikke
meningen, at I skal være mætte af fyldet/tilbehøret, vel?
Hvis du ikke selv bager (der kan du jo vælge bare mel og olie) så er
f.eks. Norsk Flatbröd rigtig godt og meget neutralt i smagen. Og det
giver et herligt bid (den knasende fornemmelse).
En klar, kold og god vodka til det er godt, men hvis det virker for
overvældende, ville jeg sige tør Champagne (der er rigtig mange
muligheder) eller en tør Crémant (d'Alsace måske?). Men et glas isvand
er nu heller ikke at foragte, det er jo kaviaren, der skal smage
igennem.
Rigtig god fornøjelse og godt nytår. Smagen af en god kaviar bliver
hængende i erindringen .... desværre er det vanedannende og temmelig
dyrt
--
venlige hilsner, Mich. Ottosen