/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Lystfiskeri
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Lystfiskeri
#
Navn
Point
1
molokyle
2204
2
srhansen
1625
3
CLAN
1346
4
pbp_et
1163
5
dabj
1025
6
katekismus
904
7
Splitcane
889
8
dova
700
9
Nordsted1
679
10
arne.jako..
660
Bygselv røgeovn
Fra :
Thomas Jeppesen
Dato :
18-12-02 21:43
Er der mon nogen i gruppen der ligger inde med tegning/vejledning eller bare
almindelig knowhow vedr. bygning af en mindre røgeovn til koldrøgning?
Hvis det er tilfældet vil det da være rart, hvis vedkommende vil dele sin
viden med os andre.
På forhånd tak!
Thomas
Alex Linaa (
20-12-2002
)
Kommentar
Fra :
Alex Linaa
Dato :
20-12-02 08:20
"Thomas Jeppesen" <thomasjeppesen[sletdette]@mail.tele.dk> skrev i en
meddelelse news:3e02047e$0$222$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Er der mon nogen i gruppen der ligger inde med tegning/vejledning
eller bare
> almindelig knowhow vedr. bygning af en mindre røgeovn til koldrøgning?
>
> Hvis det er tilfældet vil det da være rart, hvis vedkommende vil dele
sin
> viden med os andre.
Der er en ret avanceret fætter her:
http://hjem.get2net.dk/walter/inrogovn.htm
og
http://hjem.get2net.dk/thomas_froelund/smoking.htm
Her er en anden som er mindre kompleks:
http://home19.inet.tele.dk/erik-andersen/rogovn.htm
Venlig hilsen
Alex Linaa
Helle Christensen (
21-12-2002
)
Kommentar
Fra :
Helle Christensen
Dato :
21-12-02 19:56
Hej
Den smarteste måde at lave en koldrygningsdovn, er ved at få fat i et
gammelt udtjent køleskab. Folk smider gerne deres køleskabe ud, når de ikke
mere kan holde temperaturen på de små grader. Til koldrygning skal kammeret
op på ca. 20°C. Derfor er det nemt at få fat i disse køleskabe. Denne temp.
opnås nemt, hvis du benytter en lille varmeplade, med din plade smuld på. Du
skal have varmeaggreatet stående i bunden og starter med at få røget
køleskabet grundigt til før du lægger saltede/sukrede fisk i køleskabet.
Hvis det kniber med at holde temp. kan du lægge et par frosne 1½l
sodavandsflasker ( med vand). Der skal så blot tændes og derefter slukkes
på afbryderen til kogepladen efter ca. 15-20 min. Man lader så være med at
åbne skabet. i min. 2 timer. Herefter tændes igen for ny smuld og
proceduren gentages selvfølgelig alt efter hvor meget der er lagt til
rygning. Normalt vil 3-4 gange være nok med en "hviletid" på ca. 3 timer i
mellem hver gang.
Ovenstaående procedure er praktiseret igennem flere år med vellykkede
resultater.
God fornøjelse med koldrygningen.
mvh
Helle Chr.
"Thomas Jeppesen" <thomasjeppesen[sletdette]@mail.tele.dk> skrev i en
meddelelse news:3e02047e$0$222$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Er der mon nogen i gruppen der ligger inde med tegning/vejledning eller
bare
> almindelig knowhow vedr. bygning af en mindre røgeovn til koldrøgning?
>
> Hvis det er tilfældet vil det da være rart, hvis vedkommende vil dele sin
> viden med os andre.
>
> På forhånd tak!
>
> Thomas
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Lystfiskeri
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408926
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.