/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ønskes : Opskrift på Laks ?
Fra : Ole Michael Clemmens~


Dato : 18-12-02 16:46

Hi.

Er der nogen her der har en god opskrift på Laks
i ildfast fad.- Og det må godt være en lidt udover det sædvanlige.-
Og gerne hvis der også er en med lidt hvidløgholdigt som evt. som tilbehør.-

Jeg har lige fanget et par stykker !

Replyadress: omc@email.dk
Med venlig hilsen / Best regards
¯`·.¸Ole Michael Clemmensen¸.·´¯)
ICQ: 136 676 551 Dundee

"Even the Bad Time are good"

¨¨°º©o.,,.o©º°¨¨



 
 
Padmé (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Padmé


Dato : 18-12-02 16:50

hvad med fx at smøre laksen med hvidløg, olie, salt/peber, lime og lidt
sennep...uhmmm
:)

Padmé


"Ole Michael Clemmensen" <omc@email.dk> wrote in message
news:atq59h$276j$1@news.cybercity.dk...
> Hi.
>
> Er der nogen her der har en god opskrift på Laks
> i ildfast fad.- Og det må godt være en lidt udover det sædvanlige.-
> Og gerne hvis der også er en med lidt hvidløgholdigt som evt. som
tilbehør.-
>
> Jeg har lige fanget et par stykker !
>
> Replyadress: omc@email.dk
> Med venlig hilsen / Best regards
> ¯`·.¸Ole Michael Clemmensen¸.·´¯)
> ICQ: 136 676 551 Dundee
>
> "Even the Bad Time are good"
>
> ¨¨°º©o.,,.o©º°¨¨
>
>



kim rasmussen (18-12-2002)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 18-12-02 17:03

hej Ole
Glædelig Jul
Her er mit forslag:
4 laksebøffer eller en hel renset laks(Ca 1kg)
1 bdt dild
3-4 fed finthakket hvidløg
1 citron
Salt og citronpeber
1 tsk basilikum
1 tsk balsamico
1 dl hvidvin

Tilberedning
Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad.
Laksen lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum. Resten
af dilden lægges ovenpå laksen.Hvidløgget lægges over , Citron og balsamico
dryppes over laksen og hvidvin tilsættes. Hele fadet dækkes med folie så det
er helt tæt og stilles i ovnen i 10 minutter på 250 grader, derefter 200
grader i 20 minutter. Serveres evt. med en ny kartoffel og hollandaise sauce
eller smørvendte kartofler og dampet fennikel.




--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet


begin 666 transparent.gif
K1TE&.#EA`0`!`/ ``````/___R'Y! $```$`+ `````!``$```("3 $`.P``
`
end


kim rasmussen (18-12-2002)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 18-12-02 17:03

hej Ole
Glædelig Jul
Her er mit forslag:
4 laksebøffer eller en hel renset laks(Ca 1kg)
1 bdt dild
3-4 fed finthakket hvidløg
1 citron
Salt og citronpeber
1 tsk basilikum
1 tsk balsamico
1 dl hvidvin

Tilberedning
Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad.
Laksen lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum. Resten
af dilden lægges ovenpå laksen.Hvidløgget lægges over , Citron og balsamico
dryppes over laksen og hvidvin tilsættes. Hele fadet dækkes med folie så det
er helt tæt og stilles i ovnen i 10 minutter på 250 grader, derefter 200
grader i 20 minutter. Serveres evt. med en ny kartoffel og hollandaise sauce
eller smørvendte kartofler og dampet fennikel.




--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet


begin 666 transparent.gif
K1TE&.#EA`0`!`/ ``````/___R'Y! $```$`+ `````!``$```("3 $`.P``
`
end


Trine Kornum Christi~ (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 18-12-02 17:43

"Ole Michael Clemmensen" <omc@email.dk> writes:

> Er der nogen her der har en god opskrift på Laks
> i ildfast fad.- Og det må godt være en lidt udover det sædvanlige.-
> Og gerne hvis der også er en med lidt hvidløgholdigt som evt. som tilbehør.-

For mig er der kun en måde at tilberede laks på. Rens den, drys lidt
salt i den, pak den ind i folie og i ovnen. Spises med
hollandaisesovs, aspargeskartofler og agurkesalat.

> Jeg har lige fanget et par stykker !

Mmm, gid det var mig.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.triane.dk, juletræer, dekorationsmateriale og julebutik
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Ole Michael Clemmens~ (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Ole Michael Clemmens~


Dato : 18-12-02 21:46

Hej NG.-


Mange Tak til:
"Trine Kornum Christiansen"

"kim Rasmussen"

"Padmé"

Der er virkelig stof til inspiration afprøver laxen
Fredag.-Det er rart med så hurtige svar.TAK

Replyadress: omc@email.dk
Med venlig hilsen / Best regards
¯`·.¸Ole Michael Clemmensen¸.·´¯)
ICQ: 136 676 551 Dundee

"Even the Bad Time are good"

¨¨°º©o.,,.o©º°¨¨







Jørgen Hess (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 18-12-02 23:03


"Ole Michael Clemmensen" <omc@email.dk> skrev i en
meddelelse news:atq59h$276j$1@news.cybercity.dk...
> Hi.
>
> Er der nogen her der har en god opskrift på Laks
> i ildfast fad.- Og det må godt være en lidt udover det
sædvanlige.-
> Og gerne hvis der også er en med lidt hvidløgholdigt som
evt. som tilbehør.-
>
> Jeg har lige fanget et par stykker !
>
> Replyadress: omc@email.dk
> Med venlig hilsen / Best regards
> ¯`·.¸Ole Michael Clemmensen¸.·´¯)
> ICQ: 136 676 551 Dundee
>
> "Even the Bad Time are good"
>
> ¨¨°º©o.,,.o©º°¨¨
>
>
I Norge har jeg fået provencekrydret ovnstegt laks. Jeg selv
har prøvet med en kvart side regnbueørred med lidt provence
krydderi. Kom krydderi og fisk i en pose en times tid før
fisken skal steges og lidt salt, men først ved stegningen.
Den fik 5 min. på kødsiden på panden og ca. 15 min på
skindsiden. Og husk dette: Stegt fiskeskind fra
laks/regnbueørred smager pragtfuldt. Fisken blev stegt i
halvt smør/olivenolie, derefter kom der lidt ekstra smør og
lidt citronsaft i stegekraften, hvilket var sovsen til
kartoflerne.
Hvis ellers nogen kender Falster, så er fisken kommet fra
havdambruget Sortsø Havn.
mvh
Jørgen



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste