|
| Ønskes : Opskrift på Laks ? Fra : Ole Michael Clemmens~ |
Dato : 18-12-02 16:46 |
|
Hi.
Er der nogen her der har en god opskrift på Laks
i ildfast fad.- Og det må godt være en lidt udover det sædvanlige.-
Og gerne hvis der også er en med lidt hvidløgholdigt som evt. som tilbehør.-
Jeg har lige fanget et par stykker !
Replyadress: omc@email.dk
Med venlig hilsen / Best regards
¯`·.¸Ole Michael Clemmensen¸.·´¯)
ICQ: 136 676 551 Dundee
"Even the Bad Time are good"
¨¨°º©o.,,.o©º°¨¨
| |
Padmé (18-12-2002)
| Kommentar Fra : Padmé |
Dato : 18-12-02 16:50 |
|
hvad med fx at smøre laksen med hvidløg, olie, salt/peber, lime og lidt
sennep...uhmmm
:)
Padmé
"Ole Michael Clemmensen" <omc@email.dk> wrote in message
news:atq59h$276j$1@news.cybercity.dk...
> Hi.
>
> Er der nogen her der har en god opskrift på Laks
> i ildfast fad.- Og det må godt være en lidt udover det sædvanlige.-
> Og gerne hvis der også er en med lidt hvidløgholdigt som evt. som
tilbehør.-
>
> Jeg har lige fanget et par stykker !
>
> Replyadress: omc@email.dk
> Med venlig hilsen / Best regards
> ¯`·.¸Ole Michael Clemmensen¸.·´¯)
> ICQ: 136 676 551 Dundee
>
> "Even the Bad Time are good"
>
> ¨¨°º©o.,,.o©º°¨¨
>
>
| |
kim rasmussen (18-12-2002)
| Kommentar Fra : kim rasmussen |
Dato : 18-12-02 17:03 |
|
hej Ole
Glædelig Jul
Her er mit forslag:
4 laksebøffer eller en hel renset laks(Ca 1kg)
1 bdt dild
3-4 fed finthakket hvidløg
1 citron
Salt og citronpeber
1 tsk basilikum
1 tsk balsamico
1 dl hvidvin
Tilberedning
Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad.
Laksen lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum. Resten
af dilden lægges ovenpå laksen.Hvidløgget lægges over , Citron og balsamico
dryppes over laksen og hvidvin tilsættes. Hele fadet dækkes med folie så det
er helt tæt og stilles i ovnen i 10 minutter på 250 grader, derefter 200
grader i 20 minutter. Serveres evt. med en ny kartoffel og hollandaise sauce
eller smørvendte kartofler og dampet fennikel.
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet
begin 666 transparent.gif
K1TE&.#EA`0`!`/ ``````/___R'Y! $```$`+ `````!``$```("3 $`.P``
`
end
| |
kim rasmussen (18-12-2002)
| Kommentar Fra : kim rasmussen |
Dato : 18-12-02 17:03 |
|
hej Ole
Glædelig Jul
Her er mit forslag:
4 laksebøffer eller en hel renset laks(Ca 1kg)
1 bdt dild
3-4 fed finthakket hvidløg
1 citron
Salt og citronpeber
1 tsk basilikum
1 tsk balsamico
1 dl hvidvin
Tilberedning
Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad.
Laksen lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum. Resten
af dilden lægges ovenpå laksen.Hvidløgget lægges over , Citron og balsamico
dryppes over laksen og hvidvin tilsættes. Hele fadet dækkes med folie så det
er helt tæt og stilles i ovnen i 10 minutter på 250 grader, derefter 200
grader i 20 minutter. Serveres evt. med en ny kartoffel og hollandaise sauce
eller smørvendte kartofler og dampet fennikel.
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet
begin 666 transparent.gif
K1TE&.#EA`0`!`/ ``````/___R'Y! $```$`+ `````!``$```("3 $`.P``
`
end
| |
Trine Kornum Christi~ (18-12-2002)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 18-12-02 17:43 |
|
"Ole Michael Clemmensen" <omc@email.dk> writes:
> Er der nogen her der har en god opskrift på Laks
> i ildfast fad.- Og det må godt være en lidt udover det sædvanlige.-
> Og gerne hvis der også er en med lidt hvidløgholdigt som evt. som tilbehør.-
For mig er der kun en måde at tilberede laks på. Rens den, drys lidt
salt i den, pak den ind i folie og i ovnen. Spises med
hollandaisesovs, aspargeskartofler og agurkesalat.
> Jeg har lige fanget et par stykker !
Mmm, gid det var mig.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.triane.dk, juletræer, dekorationsmateriale og julebutik
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder
| |
Ole Michael Clemmens~ (18-12-2002)
| Kommentar Fra : Ole Michael Clemmens~ |
Dato : 18-12-02 21:46 |
|
Hej NG.-
Mange Tak til:
"Trine Kornum Christiansen"
"kim Rasmussen"
"Padmé"
Der er virkelig stof til inspiration afprøver laxen
Fredag.-Det er rart med så hurtige svar.TAK
Replyadress: omc@email.dk
Med venlig hilsen / Best regards
¯`·.¸Ole Michael Clemmensen¸.·´¯)
ICQ: 136 676 551 Dundee
"Even the Bad Time are good"
¨¨°º©o.,,.o©º°¨¨
| |
Jørgen Hess (18-12-2002)
| Kommentar Fra : Jørgen Hess |
Dato : 18-12-02 23:03 |
|
"Ole Michael Clemmensen" <omc@email.dk> skrev i en
meddelelse news:atq59h$276j$1@news.cybercity.dk...
> Hi.
>
> Er der nogen her der har en god opskrift på Laks
> i ildfast fad.- Og det må godt være en lidt udover det
sædvanlige.-
> Og gerne hvis der også er en med lidt hvidløgholdigt som
evt. som tilbehør.-
>
> Jeg har lige fanget et par stykker !
>
> Replyadress: omc@email.dk
> Med venlig hilsen / Best regards
> ¯`·.¸Ole Michael Clemmensen¸.·´¯)
> ICQ: 136 676 551 Dundee
>
> "Even the Bad Time are good"
>
> ¨¨°º©o.,,.o©º°¨¨
>
>
I Norge har jeg fået provencekrydret ovnstegt laks. Jeg selv
har prøvet med en kvart side regnbueørred med lidt provence
krydderi. Kom krydderi og fisk i en pose en times tid før
fisken skal steges og lidt salt, men først ved stegningen.
Den fik 5 min. på kødsiden på panden og ca. 15 min på
skindsiden. Og husk dette: Stegt fiskeskind fra
laks/regnbueørred smager pragtfuldt. Fisken blev stegt i
halvt smør/olivenolie, derefter kom der lidt ekstra smør og
lidt citronsaft i stegekraften, hvilket var sovsen til
kartoflerne.
Hvis ellers nogen kender Falster, så er fisken kommet fra
havdambruget Sortsø Havn.
mvh
Jørgen
| |
|
|