/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Andesteg og dyreryg i samme ovn?
Fra : Lisa


Dato : 18-12-02 01:36

Jeg skal stege en lille dyreryg og en lille farseret and juleaften...
Nu er spørgsmålet hvordan jeg skal klare det....
Jeg leder efter forslag på farsering til anden?

Kan jeg stege dyreryg og and i ovnene samtidigt?

Mvh Lisa



 
 
Trine Kornum Christi~ (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 18-12-02 17:41

"Lisa" <lissa130@hotmail.com> writes:

> Kan jeg stege dyreryg og and i ovnene samtidigt?

Teoretisk kan du sagtens, personligt ville jeg ikke så meget som
overveje det. Det siges godt nok, at man kan komme hvad som helst i en
varmluftsovn samtidig, men jeg syntes nu det tager smag af hinanden.
Hvis jeg var dig, ville jeg nok stege anden først, det er nærmere
beskrevet i en anden tråd inden for den sidste uge. Derefter ville jeg
stege dyreryggen. Anden tager ikke skade af at ligge nogle timer,
hvorimod dyreryggen nemt bliver tør.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.triane.dk, juletræer, dekorationsmateriale og julebutik
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

IT-Sektionen (18-12-2002)
Kommentar
Fra : IT-Sektionen


Dato : 18-12-02 21:46

"Lisa" <lissa130@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3dffc2d4$0$148$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>klip...
> Kan jeg stege dyreryg og and i ovnene samtidigt?

Hej Lisa

Når du steger dyreryggen i ovnen må du - ud over brunning - ikke give den
for stærk varme. Det har noget med at gøre at proteinerne i kødet så bliver
hårde og kødet dermed sejt. Hvis du evt har bogen om vildt af Lotte Havemann
(tror jeg nok hun hedder) så, står der mere der i. Jeg har ikke lige
opskriften her men kor fortalt så går det ud på først at brune dyreryggen
ved 225-250 grader C i ca. 10 min. tage den ud af ovnen, skrue ned til
150-160 grader C og så ind med stegen når temperaturen er nået dert ned.
Brug et stegetermometre og så er ryggen færdig ved 62-65 grader.

Du kan i øvrigt stegen den i en gryde
http://www.dr.dk/p4/nord/spis/011200.htm

mvh - Jørgen



IT-Sektionen (19-12-2002)
Kommentar
Fra : IT-Sektionen


Dato : 19-12-02 17:44

"Lisa" <lissa130@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3dffc2d4$0$148$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>klip...
> Kan jeg stege dyreryg og and i ovnene samtidigt?

Hej Lisa

Når du steger dyreryggen i ovnen må du - ud over brunning - ikke give den
for stærk varme. Det har noget med at gøre at proteinerne i kødet så bliver
hårde og kødet dermed sejt. Hvis du evt har bogen om vildt af Lotte Havemann
(tror jeg nok hun hedder) så, står der mere der i. Jeg har ikke lige
opskriften her men kor fortalt så går det ud på først at brune dyreryggen
ved 225-250 grader C i ca. 10 min. tage den ud af ovnen, skrue ned til
150-160 grader C og så ind med stegen når temperaturen er nået dert ned.
Brug et stegetermometre og så er ryggen færdig ved 62-65 grader.

Du kan i øvrigt stegen den i en gryde
http://www.dr.dk/p4/nord/spis/011200.htm

mvh - Jørgen





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste