Hejsa
Det jeg gør er at jeg skærer æblet ud i 4 både. Der efter laver jeg en lille
smart manøvre med båden der gør at de store klaser inde i frugten ligesom
løsner sig fra det gule de sidder fast på. Der efter bruger jeg blot min
mund og de herlige muskler der sidder dér som kan koordinere mine læber
således at jeg kan snuppe de velsmagende kerner ud udenom det gule.
Det er ikke bare en velsmagende frugt men osse en frugt der er sjov at spise
Mvh Anders
> Hej
>
> Jeg mener at granatæblet er en alt alt for overset frugt i de danske hjem.
>
> Min teori er at frugtens ydre skræmmer indkøberen i supermarkedet.
Frugtens
> meget grove tekstur samt dens hårdhed forfærder når der skal vælges frugt
> til frugt skålen.
>
> De få der har købt den har formentligt ikke vidst hvad de har haft med at
> gøre. De har sikkert spist både det indvendige og det udvendige skræl der
> har en besk og alt andet end hyggelig frugtsmag. Det er de saftige røde
> kerner der sprækker når man tygger dem og udleder deres søde frugtsaft der
> gør denne frugt så attraktiv. Men hvorfor finder vi den ALT for tit i
> supermarkedernes SPECIALITETS FRUGT afdeling og ikke sammen med de spanske
> appelsiner eller de danske Ingrid Marie æbler? Hvorfor skal vi betale
> overpris for denne herlige frugt der i andre lande er blevet anderkendt
som
> en alletiders frugt både til hverdag og til en hyggelig aften foran
> fjerneren?
>
> Svaret må ligge i supermarkedernes fornægtelse af denne frugts sande
> potentiale! med den rette markedsføring og en udførlig brugsanvisning i
> måden hvorpå man spiser den og får fuldt udbytte af den ville denne frugt
> kunne nå højder som...ja hvem ved; vi snakker Granny Smith, vi snakker
> Mandariner, vi snakker klementiner, bananer, ja endog så høje standarder
som
> pærer!!!
>
> Men desværre vil vi med al sandsynlighed aldrig rigtig opleve granatæblets
> sande jeg; vi vil aldrig rigtigt lære det at kende så godt som vi f.eks.
> kender appelsinerne i nettene til 16,95 eller de10 stk. blandede danske
> æbler til 17,95 i den lokale brugs.
>
> Man sidder tilbage med en dårlig smag i munden...hvad har granatæblet
> egentlig gjort os....hvad har granatæblet gjort for at fortjene en så
> sørgelig skæbne som den den lider i de danske supermarkeder hvor de lider
en
> stille død i de gyldne træ-kurve i landets frugt-specialitetsafdelinger
> landet over. Denne frugt der har ALT hvad en moderne frugt skal have og
> faktisk lidt til bliver aldrig en del af vores hverdag fordi vi simpelthen
> ikke vil anderkende dens eksistens; ej heller vil vi anderkende at vi
lever
> i et samfund hvor vi må nøjes med vandede tomater og melede æbler fra
> Gibraltar.
>
> Vi kan vælge passivt at se til når denne dejlige frugt lider en stille død
> og forgår for vores fødder, men vi kan osse gøre oprør og forlange at der
> importeres større mængder granatæbler så de kan sælges til fordelagtige
> priser.
>
> Granatæblet blev ikke skabt for at ligge og gå til fordi ingen kender det
> hvorefter det foræres til den 56-årige kassemedarbejder der alligevel ikke
> ved hvordan det skal håndteres ordentligt. Støt denne frugt; køb den og
nyd
> den som den er eller med et glas sodavand eller enddog kaffe og the til.
>
> Granatæblet har brug for DIN hjælp og støtte i denne tid!
>
> Mvh Anders
>
>