/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hakkeboeffer
Fra : Pia


Dato : 17-12-02 09:46

Hejsa

Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket oksekoed,
former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden. Er der nogle
andre maader at goere det paa?

Knus

Pia



 
 
Mikkel Winther (17-12-2002)
Kommentar
Fra : Mikkel Winther


Dato : 17-12-02 09:57

Pia was trolling as usual:
> Hejsa
>
> Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
> hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
> oksekoed, former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa
> panden. Er der nogle andre maader at goere det paa?
>

Jeg kan godt lide at smøre lidt sennep på før jeg steger dem. Bemærk at det
helst skal være en lidt kedelig fransk sennep, da man også gerne skulle
kunne smage kødet..

m.
--
Little field mice
Living under the house
Never eating much
Tough life for a mouse
Eels - Flyswatter




Klaus Alexander Seis~ (17-12-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 17-12-02 10:08

Pia skrev:

> hvordan laver I alle jeres hakkeboeffer?

Jeg putter ofte et finthakket løg, 1 presset fed hvidløg og ½ glas
kapers i 500 g hakket oksekød, men er det så stadig hakkebøffer?


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Ulrik Nielsen (17-12-2002)
Kommentar
Fra : Ulrik Nielsen


Dato : 17-12-02 12:19

Pia wrote:
> Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
> hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket oksekoed,
> former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden. Er der nogle
> andre maader at goere det paa?
>

jeg laver dem nogen gange med ost og bacon

1: lav to tynde bøffer
2: put en skive ost imellem
3: bacon rundt om de to bøffer med ost imellem (altså rundt langs kanten)
4: sæt bacon fast med en tandstik
5: steg og spis

--
mvh

Ulrik Nielsen
- there is no spoon...


H3nrik V! [2670] (17-12-2002)
Kommentar
Fra : H3nrik V! [2670]


Dato : 17-12-02 18:16

"Ulrik Nielsen" <ulrik@lazy.dk> wrote in message
news:mKDL9.2730$Hl6.274694@news010.worldonline.dk

> jeg laver dem nogen gange med ost og bacon
>
> 1: lav to tynde bøffer
> 2: put en skive ost imellem
> 3: bacon rundt om de to bøffer med ost imellem (altså rundt langs
> kanten) 4: sæt bacon fast med en tandstik
> 5: steg og spis

Uhmmm... One to try!

/H3nrik - der venter på farsbrøddet...!



Martin Andersen (17-12-2002)
Kommentar
Fra : Martin Andersen


Dato : 17-12-02 12:24

> Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
> hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
oksekoed,
> former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden. Er der
nogle
> andre maader at goere det paa?

Salt, peber og grillkrydderi, så de bliver ligesom dem man smider på grillen



Padmé (17-12-2002)
Kommentar
Fra : Padmé


Dato : 17-12-02 12:29

desværre...spiser aldrig hakkedrenge...

Padmé


"Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> wrote in message
news:atmo8d$kk3a$1@ID-151207.news.dfncis.de...
> Hejsa
>
> Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
> hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
oksekoed,
> former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden. Er der
nogle
> andre maader at goere det paa?
>
> Knus
>
> Pia
>
>



Kevin Edelvang (17-12-2002)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 17-12-02 12:57

Padmé wrote:

> desværre...spiser aldrig hakkedrenge...

> Padmé

Undskyld, jeg blander mig, men er det ikke lidt fjollet at svare, hvis
man ikke har et svar?

Jeg mener, hvis alle brugerne af denne gruppe skulle skrive til samtlige
indlæg, at de desværre ikke kunne hjælpe med dit og dat, så ville
gruppen da blive uudholdelig. Bare et synspunkt

Mvh
Kevin Edelvang


Mikkel Winther (17-12-2002)
Kommentar
Fra : Mikkel Winther


Dato : 17-12-02 20:53

Kevin Edelvang was trolling as usual:
> Padmé wrote:
>
>> desværre...spiser aldrig hakkedrenge...
>
>> Padmé
>
> Undskyld, jeg blander mig, men er det ikke lidt fjollet at svare, hvis
> man ikke har et svar?
>
> Jeg mener, hvis alle brugerne af denne gruppe skulle skrive til
> samtlige indlæg, at de desværre ikke kunne hjælpe med dit og dat, så
> ville gruppen da blive uudholdelig. Bare et synspunkt
>

Jeg har ingen kommentarer til denne post.

m.
--
"Dracula hasn't had servants in 400 years and then a man comes to his
ancestral home, and he must convince him that he -- that he is like the man.
He has to feed him, when he himself hasn't eaten food in centuries. Can he
even remember how to buy bread? How to select cheese and wine? And then he
remembers the rest of it. How to prepare a meal, how to make a bed. He
remembers his first glory, his armies, his retainers, and what he is reduced
to. The loneliest part of the book comes... when the man accidentally sees
Dracula setting his table."
from "Shadow of the Vampire", 2000




Gjøl (17-12-2002)
Kommentar
Fra : Gjøl


Dato : 17-12-02 21:44

>> Padmé wrote:
>>
>>> desværre...spiser aldrig hakkedrenge...
>>
>>> Padmé

Stiller du dig også op i Netto, og råber "Jeg handler ikke her i butikken"

Glædelig Jul



Kevin Edelvang (17-12-2002)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 17-12-02 22:42

Mikkel Winther wrote:

> Jeg har ingen kommentarer til denne post.
>
> m.
> --
> "Dracula hasn't had servants in 400 years and then a man comes to his
> ancestral home, and he must convince him that he -- that he is like
the man.
> He has to feed him, when he himself hasn't eaten food in centuries.
Can he
> even remember how to buy bread? How to select cheese and wine? And
then he
> remembers the rest of it. How to prepare a meal, how to make a bed. He
> remembers his first glory, his armies, his retainers, and what he is
reduced
> to. The loneliest part of the book comes... when the man accidentally
sees
> Dracula setting his table."
from "Shadow of the Vampire", 2000

Nu bliver jeg helt betjent-agtig, men du burde virkelig kigge herind:

http://www.usenet.dk/ord/lokal.html#signatur

Og dernæst herind:

http://www.usenet.dk/netikette/hardball.html



Mvh
Kevin Edelvang


Torben Abilgaard (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Torben Abilgaard


Dato : 18-12-02 00:59

Kevin mælede:
> Nu bliver jeg helt betjent-agtig, men du burde virkelig kigge herind:
>
> http://www.usenet.dk/ord/lokal.html#signatur
>
> Og dernæst herind:
>
> http://www.usenet.dk/netikette/hardball.html
>
>
>
> Mvh
> Kevin Edelvang
>

Er du her for madens skyld?

Eller har du bare så travlt med pegefingeren, at du må have sort kjole og
pibekrave på hele tiden!??

--
vh ¸.·´¯)
><> ´ Torben Abildgaard




Kevin Edelvang (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 18-12-02 01:53

Torben Abilgaard wrote:

> Er du her for madens skyld?

Absolut! Du vil også bemærke, at langt de fleste af mine indlæg handler
om det.

> Eller har du bare så travlt med pegefingeren, at du må have sort
> kjole og pibekrave på hele tiden!??

Når man læser så mange nyhedsgrupper, som jeg gør, er det rart, når folk
overholder netiketten.

I øvrigt tak, fordi du nu gør det! Det er en fornøjelse, når folk gider
sætte sig ind i reglerne for de fora, de benytter.

Mvh
Kevin Edelvang

--
"Som stemningen tilsyneladende er i øjeblikket burde der
næsten fremsættes en OTD om at omdøbe denne gruppe til
dk.livssyn.binaer-kodet-kristendom-med-vattet-og-ligeglad-
holdning-over-for-serioes-debat-om-kristendom."


Mikkel Winther (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Mikkel Winther


Dato : 18-12-02 09:55

Torben Abilgaard was trolling as usual:
> Kevin mælede:
>> Nu bliver jeg helt betjent-agtig, men du burde virkelig kigge herind:
>>
>> http://www.usenet.dk/ord/lokal.html#signatur
>>
>> Og dernæst herind:
>>
>> http://www.usenet.dk/netikette/hardball.html
>>
>>
>>
>>
>
> Er du her for madens skyld?
>
> Eller har du bare så travlt med pegefingeren, at du må have sort
> kjole og pibekrave på hele tiden!??
>

Whoa! Kevin har jo sådan set ret i det han skriver, og han skrev meget
høfligt i den tro at jeg ikke kendte netiketten. Så der er vel ingen grund
til at gå amok...

Dette er en af de få grupper hvor der ikke er flame wars, skal vi ikke prøve
at holde den sådan?

m.
--
Indie & Electronica
Tirsdage i ulige uger kl. 22.30 - 00.00
Universitetsradioen 95.5 FM / 95.2 kabel
www.universitetsradioen.dk/rotation

Dette er en ekstra linie i min sig, kun som flamebait!



Mikkel Winther (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Mikkel Winther


Dato : 18-12-02 09:51

Kevin Edelvang was trolling as usual:
> Mikkel Winther wrote:
>
>> Jeg har ingen kommentarer til denne post.
>>
>> m.
>> --
>> "Dracula hasn't had servants in 400 years and then a man comes to his
>> ancestral home, and he must convince him that he -- that he is like
>> the man. He has to feed him, when he himself hasn't eaten food in
>> centuries. Can he even remember how to buy bread? How to select
>> cheese and wine? And then he remembers the rest of it. How to
>> prepare a meal, how to make a bed. He remembers his first glory, his
>> armies, his retainers, and what he is reduced to. The loneliest part
>> of the book comes... when the man accidentally sees Dracula setting
>> his table."
> from "Shadow of the Vampire", 2000
>
> Nu bliver jeg helt betjent-agtig, men du burde virkelig kigge herind:
>
> http://www.usenet.dk/ord/lokal.html#signatur
>
> Og dernæst herind:
>
> http://www.usenet.dk/netikette/hardball.html
>

I know, I know. Jeg er nok et rigtigt møgsvin, men jeg kendte faktisk godt
netiketten mht. længden af sigs da jeg skrev det citat ind i min sig
randomizer. Men jeg har altså valgt at ignorere netiketten i dette
(enkeltstående) tilfælde. Sorry!

m.
--
"If certain British doctors never asked 'What is this fungus?' we wouldn't
today have penicillin, correct?"
from "The Exorcist", 1973




Kevin Edelvang (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 18-12-02 11:09

Mikkel Winther wrote:

> I know, I know. Jeg er nok et rigtigt møgsvin, men jeg kendte faktisk
> godt netiketten mht. længden af sigs da jeg skrev det citat ind i min
> sig randomizer. Men jeg har altså valgt at ignorere netiketten i dette
> (enkeltstående) tilfælde. Sorry!

Ok... Det kan jeg leve med

Mvh
Kevin Edelvang

--
"Som stemningen tilsyneladende er i øjeblikket burde der
næsten fremsættes en OTD om at omdøbe denne gruppe til
dk.livssyn.binaer-kodet-kristendom-med-vattet-og-ligeglad-
holdning-over-for-serioes-debat-om-kristendom."


Niklas (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Niklas


Dato : 18-12-02 01:27


"Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> skrev i en meddelelse news:atmo8d$kk3a$1@ID-151207.news.dfncis.de...
> Hejsa
>
> Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
> hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket oksekoed,
> former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden. Er der nogle
> andre maader at goere det paa?
>
> Knus
>
> Pia
>
>

Jeg har indført et trick fra pølsevognene rundt om i landet til vores eget køkken.

Først steger jeg en masse (og her mener jeg virkelig mange) groft skårne løg.
Når de er blevet blødere end blancherede så haælder jeg vand, salt, peber og Worcestershire sauce ved og lader dem simre ind
hvorefter jeg hælder dem over i noget ildfast som kan rumme det dobbelte og lader dem fortsætte deres simring i en forvarmet ovn.
Jeg steger dernæst bøfferne for kraftig varme så jeg er sikker på at de får, hvad man vist nok kan kalde, en sprød kant.
De skal selvfølgelig have tilpas tid til at være gennemstegt eller næsten gennemstegt.
Dernæst ryger bøfferne ned til løgene, så bøfferne næsten dækkes af den lækre sky løgene ligger i.
Der får de lov at ligge og trække vædske til sig mens jeg bager sovsen op.
Sovsen skal laves så man kan ane at der er Worcestershire sauce i.
Der findes ikke noget mere kedeligt end hakkedrenge som bare er så utrolig tørre som de kan blive.

Venligst

Niklas




Ulrik Nielsen (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Ulrik Nielsen


Dato : 18-12-02 09:24

Niklas wrote:
>
> Først steger jeg en masse (og her mener jeg virkelig mange) groft skårne løg.
> Når de er blevet blødere end blancherede så haælder jeg vand, salt, peber og Worcestershire sauce ved og lader dem simre ind
> hvorefter jeg hælder dem over i noget ildfast som kan rumme det dobbelte og lader dem fortsætte deres simring i en forvarmet ovn.
> Jeg steger dernæst bøfferne for kraftig varme så jeg er sikker på at de får, hvad man vist nok kan kalde, en sprød kant.
> De skal selvfølgelig have tilpas tid til at være gennemstegt eller næsten gennemstegt.
> Dernæst ryger bøfferne ned til løgene, så bøfferne næsten dækkes af den lækre sky løgene ligger i.
> Der får de lov at ligge og trække vædske til sig mens jeg bager sovsen op.
> Sovsen skal laves så man kan ane at der er Worcestershire sauce i.
> Der findes ikke noget mere kedeligt end hakkedrenge som bare er så utrolig tørre som de kan blive.
>

lyder ikke ringe, den tror jeg sku at jeg må prøve en dag...

--
mvh
Ulrik Nielsen
- there is no spoon...


Pia (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Pia


Dato : 18-12-02 10:06


"Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> wrote in message
news:atmo8d$kk3a$1@ID-151207.news.dfncis.de...
> Hejsa
>
> Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
> hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
oksekoed,
> former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden. Er der
nogle
> andre maader at goere det paa?
>
> Knus
>
> Pia

Tak for alle jeres svar. Det blev nu til rimeligt almindelige hakkeboeffer
alligevel (ganske vidst piftet lidt op ved at have floedekartofler fra dagen
foer til). Men jeg skal helt sikkert proeve baade den med ost og bacon, og
den sidste med loeg og worcestershire sauce!!! Den lyder bare mums :)

Knus

Pia



Pia (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Pia


Dato : 18-12-02 10:06


"Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> wrote in message
news:atmo8d$kk3a$1@ID-151207.news.dfncis.de...
> Hejsa
>
> Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
> hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
oksekoed,
> former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden. Er der
nogle
> andre maader at goere det paa?
>
> Knus
>
> Pia

Tak for alle jeres svar. Det blev nu til rimeligt almindelige hakkeboeffer
alligevel (ganske vidst piftet lidt op ved at have floedekartofler fra dagen
foer til). Men jeg skal helt sikkert proeve baade den med ost og bacon, og
den sidste med loeg og worcestershire sauce!!! Den lyder bare mums :)

Knus

Pia



Jeanette Hansen (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Jeanette Hansen


Dato : 18-12-02 14:18


"Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> skrev i en meddelelse
news:atmo8d$kk3a$1@ID-151207.news.dfncis.de...
> Hejsa
>
> Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
> hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
oksekoed,
> former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden. Er der
nogle
> andre maader at goere det paa?
>
> Knus
>
> Pia
Hej pia

jeg har tit afaret at uanset hvad jeg gør bliver de mega tørre, men har fået
et fif om at komme farsen i en skål og komme 2 små fintrevet kartofler deri
og røre godt rundt også forme bøfferne og gæt en gang jeg har faktisk aldrig
smagt en bedre bøf og er også begyndt at komme salt og peber i inden jeg
rørre det rundt, for jeg synes det er sjældent at man kan smage salt og
peber på en bøf g det virker også efter hensigt.

Venligst jeanette
>
>



Ulrik Nielsen (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Ulrik Nielsen


Dato : 18-12-02 14:54

Jeanette Hansen wrote:
> jeg har tit afaret at uanset hvad jeg gør bliver de mega tørre

man kan også "brænde dem af" på begge sider, og så skrue ned.
- det er jo ofte et spørgsmål om hvordan man ønsker sin bøf.
rød, medium eller forkullet...

--
mvh
Ulrik Nielsen
- there is no spoon...


Gitte Sørensen (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Gitte Sørensen


Dato : 18-12-02 15:57

Tue, 17 Dec 2002 08:46:05 -0000, skrev "Pia"
<pia.a.reynolds@btinternet.com> :

>Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
>hakkeboeffer?

Hvis der skal være lidt mere "spræl" i bøfferne, så prøv at røre det
hakkede oksekød med 1 tsk. revet parmesan, 1 tsk. Sambal Oelek
(chilipasta) samt 1 fed friskpresset hvidløg (pr. 250 g hakket
oksekød).

Smager rigtig godt med ovnstegte kartoffelbåde og tzatziki til !!

Bøfferne er iøvrigt også meget velegnede til grillen om sommeren.


--
Gitte Sørensen
Hjemmeside med bl.a. Galleri: http://home.tiscali.dk/cgsorens
Webshop med kosmetik & undertøj: http://kosmetik-tak.dk
Homeparty (kosmetik & undertøj): http://gittes.dk

Sofie Kurland (18-12-2002)
Kommentar
Fra : Sofie Kurland


Dato : 18-12-02 20:37

Jeg laver altid sur-søde løg til mine hakkebøffer: de godt svitsede løgringe
drysses med lidt sukker og balsamico og steges til de er godt sorte og
næsten sprøde. I min familie bliver alt for lidt stegte og alt for lyse
bløde løg benævnt "Bakkenløg" og det er et skældsord, opkaldt efter
Dyrehavsbakkens lidet lækre kogekunst, der typisk består af tørre
mørbradbøffer med lyse halvrå bløde løg - føj!

V.h.

Sofie



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste