|
| hakkeboeffer Fra : Pia |
Dato : 17-12-02 09:46 |
|
Hejsa
Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket oksekoed,
former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden. Er der nogle
andre maader at goere det paa?
Knus
Pia
| |
Mikkel Winther (17-12-2002)
| Kommentar Fra : Mikkel Winther |
Dato : 17-12-02 09:57 |
|
Pia was trolling as usual:
> Hejsa
>
> Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
> hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
> oksekoed, former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa
> panden. Er der nogle andre maader at goere det paa?
>
Jeg kan godt lide at smøre lidt sennep på før jeg steger dem. Bemærk at det
helst skal være en lidt kedelig fransk sennep, da man også gerne skulle
kunne smage kødet..
m.
--
Little field mice
Living under the house
Never eating much
Tough life for a mouse
Eels - Flyswatter
| |
Klaus Alexander Seis~ (17-12-2002)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 17-12-02 10:08 |
|
Pia skrev:
> hvordan laver I alle jeres hakkeboeffer?
Jeg putter ofte et finthakket løg, 1 presset fed hvidløg og ½ glas
kapers i 500 g hakket oksekød, men er det så stadig hakkebøffer?
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
| |
Ulrik Nielsen (17-12-2002)
| Kommentar Fra : Ulrik Nielsen |
Dato : 17-12-02 12:19 |
|
Pia wrote:
> Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
> hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket oksekoed,
> former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden. Er der nogle
> andre maader at goere det paa?
>
jeg laver dem nogen gange med ost og bacon
1: lav to tynde bøffer
2: put en skive ost imellem
3: bacon rundt om de to bøffer med ost imellem (altså rundt langs kanten)
4: sæt bacon fast med en tandstik
5: steg og spis
--
mvh
Ulrik Nielsen
- there is no spoon...
| |
H3nrik V! [2670] (17-12-2002)
| Kommentar Fra : H3nrik V! [2670] |
Dato : 17-12-02 18:16 |
|
"Ulrik Nielsen" <ulrik@lazy.dk> wrote in message
news:mKDL9.2730$Hl6.274694@news010.worldonline.dk
> jeg laver dem nogen gange med ost og bacon
>
> 1: lav to tynde bøffer
> 2: put en skive ost imellem
> 3: bacon rundt om de to bøffer med ost imellem (altså rundt langs
> kanten) 4: sæt bacon fast med en tandstik
> 5: steg og spis
Uhmmm... One to try!
/H3nrik - der venter på farsbrøddet...!
| |
Martin Andersen (17-12-2002)
| Kommentar Fra : Martin Andersen |
Dato : 17-12-02 12:24 |
|
> Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
> hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
oksekoed,
> former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden. Er der
nogle
> andre maader at goere det paa?
Salt, peber og grillkrydderi, så de bliver ligesom dem man smider på grillen
| |
Padmé (17-12-2002)
| Kommentar Fra : Padmé |
Dato : 17-12-02 12:29 |
|
desværre...spiser aldrig hakkedrenge...
Padmé
"Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> wrote in message
news:atmo8d$kk3a$1@ID-151207.news.dfncis.de...
> Hejsa
>
> Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
> hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
oksekoed,
> former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden. Er der
nogle
> andre maader at goere det paa?
>
> Knus
>
> Pia
>
>
| |
Kevin Edelvang (17-12-2002)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 17-12-02 12:57 |
|
Padmé wrote:
> desværre...spiser aldrig hakkedrenge...
> Padmé
Undskyld, jeg blander mig, men er det ikke lidt fjollet at svare, hvis
man ikke har et svar?
Jeg mener, hvis alle brugerne af denne gruppe skulle skrive til samtlige
indlæg, at de desværre ikke kunne hjælpe med dit og dat, så ville
gruppen da blive uudholdelig. Bare et synspunkt
Mvh
Kevin Edelvang
| |
Mikkel Winther (17-12-2002)
| Kommentar Fra : Mikkel Winther |
Dato : 17-12-02 20:53 |
|
Kevin Edelvang was trolling as usual:
> Padmé wrote:
>
>> desværre...spiser aldrig hakkedrenge...
>
>> Padmé
>
> Undskyld, jeg blander mig, men er det ikke lidt fjollet at svare, hvis
> man ikke har et svar?
>
> Jeg mener, hvis alle brugerne af denne gruppe skulle skrive til
> samtlige indlæg, at de desværre ikke kunne hjælpe med dit og dat, så
> ville gruppen da blive uudholdelig. Bare et synspunkt
>
Jeg har ingen kommentarer til denne post.
m.
--
"Dracula hasn't had servants in 400 years and then a man comes to his
ancestral home, and he must convince him that he -- that he is like the man.
He has to feed him, when he himself hasn't eaten food in centuries. Can he
even remember how to buy bread? How to select cheese and wine? And then he
remembers the rest of it. How to prepare a meal, how to make a bed. He
remembers his first glory, his armies, his retainers, and what he is reduced
to. The loneliest part of the book comes... when the man accidentally sees
Dracula setting his table."
from "Shadow of the Vampire", 2000
| |
Gjøl (17-12-2002)
| Kommentar Fra : Gjøl |
Dato : 17-12-02 21:44 |
|
>> Padmé wrote:
>>
>>> desværre...spiser aldrig hakkedrenge...
>>
>>> Padmé
Stiller du dig også op i Netto, og råber "Jeg handler ikke her i butikken"
Glædelig Jul
| |
Kevin Edelvang (17-12-2002)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 17-12-02 22:42 |
|
Mikkel Winther wrote:
> Jeg har ingen kommentarer til denne post.
>
> m.
> --
> "Dracula hasn't had servants in 400 years and then a man comes to his
> ancestral home, and he must convince him that he -- that he is like
the man.
> He has to feed him, when he himself hasn't eaten food in centuries.
Can he
> even remember how to buy bread? How to select cheese and wine? And
then he
> remembers the rest of it. How to prepare a meal, how to make a bed. He
> remembers his first glory, his armies, his retainers, and what he is
reduced
> to. The loneliest part of the book comes... when the man accidentally
sees
> Dracula setting his table."
from "Shadow of the Vampire", 2000
Nu bliver jeg helt betjent-agtig, men du burde virkelig kigge herind:
http://www.usenet.dk/ord/lokal.html#signatur
Og dernæst herind:
http://www.usenet.dk/netikette/hardball.html
Mvh
Kevin Edelvang
| |
Torben Abilgaard (18-12-2002)
| Kommentar Fra : Torben Abilgaard |
Dato : 18-12-02 00:59 |
| | |
Kevin Edelvang (18-12-2002)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 18-12-02 01:53 |
|
Torben Abilgaard wrote:
> Er du her for madens skyld?
Absolut! Du vil også bemærke, at langt de fleste af mine indlæg handler
om det.
> Eller har du bare så travlt med pegefingeren, at du må have sort
> kjole og pibekrave på hele tiden!??
Når man læser så mange nyhedsgrupper, som jeg gør, er det rart, når folk
overholder netiketten.
I øvrigt tak, fordi du nu gør det! Det er en fornøjelse, når folk gider
sætte sig ind i reglerne for de fora, de benytter.
Mvh
Kevin Edelvang
--
"Som stemningen tilsyneladende er i øjeblikket burde der
næsten fremsættes en OTD om at omdøbe denne gruppe til
dk.livssyn.binaer-kodet-kristendom-med-vattet-og-ligeglad-
holdning-over-for-serioes-debat-om-kristendom."
| |
Mikkel Winther (18-12-2002)
| Kommentar Fra : Mikkel Winther |
Dato : 18-12-02 09:55 |
|
Torben Abilgaard was trolling as usual:
> Kevin mælede:
>> Nu bliver jeg helt betjent-agtig, men du burde virkelig kigge herind:
>>
>> http://www.usenet.dk/ord/lokal.html#signatur
>>
>> Og dernæst herind:
>>
>> http://www.usenet.dk/netikette/hardball.html
>>
>>
>>
>>
>
> Er du her for madens skyld?
>
> Eller har du bare så travlt med pegefingeren, at du må have sort
> kjole og pibekrave på hele tiden!??
>
Whoa! Kevin har jo sådan set ret i det han skriver, og han skrev meget
høfligt i den tro at jeg ikke kendte netiketten. Så der er vel ingen grund
til at gå amok...
Dette er en af de få grupper hvor der ikke er flame wars, skal vi ikke prøve
at holde den sådan?
m.
--
Indie & Electronica
Tirsdage i ulige uger kl. 22.30 - 00.00
Universitetsradioen 95.5 FM / 95.2 kabel
www.universitetsradioen.dk/rotation
Dette er en ekstra linie i min sig, kun som flamebait!
| |
Mikkel Winther (18-12-2002)
| Kommentar Fra : Mikkel Winther |
Dato : 18-12-02 09:51 |
|
Kevin Edelvang was trolling as usual:
> Mikkel Winther wrote:
>
>> Jeg har ingen kommentarer til denne post.
>>
>> m.
>> --
>> "Dracula hasn't had servants in 400 years and then a man comes to his
>> ancestral home, and he must convince him that he -- that he is like
>> the man. He has to feed him, when he himself hasn't eaten food in
>> centuries. Can he even remember how to buy bread? How to select
>> cheese and wine? And then he remembers the rest of it. How to
>> prepare a meal, how to make a bed. He remembers his first glory, his
>> armies, his retainers, and what he is reduced to. The loneliest part
>> of the book comes... when the man accidentally sees Dracula setting
>> his table."
> from "Shadow of the Vampire", 2000
>
> Nu bliver jeg helt betjent-agtig, men du burde virkelig kigge herind:
>
> http://www.usenet.dk/ord/lokal.html#signatur
>
> Og dernæst herind:
>
> http://www.usenet.dk/netikette/hardball.html
>
I know, I know. Jeg er nok et rigtigt møgsvin, men jeg kendte faktisk godt
netiketten mht. længden af sigs da jeg skrev det citat ind i min sig
randomizer. Men jeg har altså valgt at ignorere netiketten i dette
(enkeltstående) tilfælde. Sorry!
m.
--
"If certain British doctors never asked 'What is this fungus?' we wouldn't
today have penicillin, correct?"
from "The Exorcist", 1973
| |
Kevin Edelvang (18-12-2002)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 18-12-02 11:09 |
|
Mikkel Winther wrote:
> I know, I know. Jeg er nok et rigtigt møgsvin, men jeg kendte faktisk
> godt netiketten mht. længden af sigs da jeg skrev det citat ind i min
> sig randomizer. Men jeg har altså valgt at ignorere netiketten i dette
> (enkeltstående) tilfælde. Sorry!
Ok... Det kan jeg leve med
Mvh
Kevin Edelvang
--
"Som stemningen tilsyneladende er i øjeblikket burde der
næsten fremsættes en OTD om at omdøbe denne gruppe til
dk.livssyn.binaer-kodet-kristendom-med-vattet-og-ligeglad-
holdning-over-for-serioes-debat-om-kristendom."
| |
Niklas (18-12-2002)
| Kommentar Fra : Niklas |
Dato : 18-12-02 01:27 |
|
"Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> skrev i en meddelelse news:atmo8d$kk3a$1@ID-151207.news.dfncis.de...
> Hejsa
>
> Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
> hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket oksekoed,
> former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden. Er der nogle
> andre maader at goere det paa?
>
> Knus
>
> Pia
>
>
Jeg har indført et trick fra pølsevognene rundt om i landet til vores eget køkken.
Først steger jeg en masse (og her mener jeg virkelig mange) groft skårne løg.
Når de er blevet blødere end blancherede så haælder jeg vand, salt, peber og Worcestershire sauce ved og lader dem simre ind
hvorefter jeg hælder dem over i noget ildfast som kan rumme det dobbelte og lader dem fortsætte deres simring i en forvarmet ovn.
Jeg steger dernæst bøfferne for kraftig varme så jeg er sikker på at de får, hvad man vist nok kan kalde, en sprød kant.
De skal selvfølgelig have tilpas tid til at være gennemstegt eller næsten gennemstegt.
Dernæst ryger bøfferne ned til løgene, så bøfferne næsten dækkes af den lækre sky løgene ligger i.
Der får de lov at ligge og trække vædske til sig mens jeg bager sovsen op.
Sovsen skal laves så man kan ane at der er Worcestershire sauce i.
Der findes ikke noget mere kedeligt end hakkedrenge som bare er så utrolig tørre som de kan blive.
Venligst
Niklas
| |
Ulrik Nielsen (18-12-2002)
| Kommentar Fra : Ulrik Nielsen |
Dato : 18-12-02 09:24 |
|
Niklas wrote:
>
> Først steger jeg en masse (og her mener jeg virkelig mange) groft skårne løg.
> Når de er blevet blødere end blancherede så haælder jeg vand, salt, peber og Worcestershire sauce ved og lader dem simre ind
> hvorefter jeg hælder dem over i noget ildfast som kan rumme det dobbelte og lader dem fortsætte deres simring i en forvarmet ovn.
> Jeg steger dernæst bøfferne for kraftig varme så jeg er sikker på at de får, hvad man vist nok kan kalde, en sprød kant.
> De skal selvfølgelig have tilpas tid til at være gennemstegt eller næsten gennemstegt.
> Dernæst ryger bøfferne ned til løgene, så bøfferne næsten dækkes af den lækre sky løgene ligger i.
> Der får de lov at ligge og trække vædske til sig mens jeg bager sovsen op.
> Sovsen skal laves så man kan ane at der er Worcestershire sauce i.
> Der findes ikke noget mere kedeligt end hakkedrenge som bare er så utrolig tørre som de kan blive.
>
lyder ikke ringe, den tror jeg sku at jeg må prøve en dag...
--
mvh
Ulrik Nielsen
- there is no spoon...
| |
Pia (18-12-2002)
| Kommentar Fra : Pia |
Dato : 18-12-02 10:06 |
|
"Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> wrote in message
news:atmo8d$kk3a$1@ID-151207.news.dfncis.de...
> Hejsa
>
> Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
> hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
oksekoed,
> former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden. Er der
nogle
> andre maader at goere det paa?
>
> Knus
>
> Pia
Tak for alle jeres svar. Det blev nu til rimeligt almindelige hakkeboeffer
alligevel (ganske vidst piftet lidt op ved at have floedekartofler fra dagen
foer til). Men jeg skal helt sikkert proeve baade den med ost og bacon, og
den sidste med loeg og worcestershire sauce!!! Den lyder bare mums :)
Knus
Pia
| |
Pia (18-12-2002)
| Kommentar Fra : Pia |
Dato : 18-12-02 10:06 |
|
"Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> wrote in message
news:atmo8d$kk3a$1@ID-151207.news.dfncis.de...
> Hejsa
>
> Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
> hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
oksekoed,
> former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden. Er der
nogle
> andre maader at goere det paa?
>
> Knus
>
> Pia
Tak for alle jeres svar. Det blev nu til rimeligt almindelige hakkeboeffer
alligevel (ganske vidst piftet lidt op ved at have floedekartofler fra dagen
foer til). Men jeg skal helt sikkert proeve baade den med ost og bacon, og
den sidste med loeg og worcestershire sauce!!! Den lyder bare mums :)
Knus
Pia
| |
Jeanette Hansen (18-12-2002)
| Kommentar Fra : Jeanette Hansen |
Dato : 18-12-02 14:18 |
|
"Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> skrev i en meddelelse
news:atmo8d$kk3a$1@ID-151207.news.dfncis.de...
> Hejsa
>
> Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
> hakkeboeffer? Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
oksekoed,
> former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden. Er der
nogle
> andre maader at goere det paa?
>
> Knus
>
> Pia
Hej pia
jeg har tit afaret at uanset hvad jeg gør bliver de mega tørre, men har fået
et fif om at komme farsen i en skål og komme 2 små fintrevet kartofler deri
og røre godt rundt også forme bøfferne og gæt en gang jeg har faktisk aldrig
smagt en bedre bøf og er også begyndt at komme salt og peber i inden jeg
rørre det rundt, for jeg synes det er sjældent at man kan smage salt og
peber på en bøf g det virker også efter hensigt.
Venligst jeanette
>
>
| |
Ulrik Nielsen (18-12-2002)
| Kommentar Fra : Ulrik Nielsen |
Dato : 18-12-02 14:54 |
|
Jeanette Hansen wrote:
> jeg har tit afaret at uanset hvad jeg gør bliver de mega tørre
man kan også "brænde dem af" på begge sider, og så skrue ned.
- det er jo ofte et spørgsmål om hvordan man ønsker sin bøf.
rød, medium eller forkullet...
--
mvh
Ulrik Nielsen
- there is no spoon...
| |
Gitte Sørensen (18-12-2002)
| Kommentar Fra : Gitte Sørensen |
Dato : 18-12-02 15:57 |
|
Tue, 17 Dec 2002 08:46:05 -0000, skrev "Pia"
<pia.a.reynolds@btinternet.com> :
>Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
>hakkeboeffer?
Hvis der skal være lidt mere "spræl" i bøfferne, så prøv at røre det
hakkede oksekød med 1 tsk. revet parmesan, 1 tsk. Sambal Oelek
(chilipasta) samt 1 fed friskpresset hvidløg (pr. 250 g hakket
oksekød).
Smager rigtig godt med ovnstegte kartoffelbåde og tzatziki til !!
Bøfferne er iøvrigt også meget velegnede til grillen om sommeren.
--
Gitte Sørensen
Hjemmeside med bl.a. Galleri: http://home.tiscali.dk/cgsorens
Webshop med kosmetik & undertøj: http://kosmetik-tak.dk
Homeparty (kosmetik & undertøj): http://gittes.dk
| |
Sofie Kurland (18-12-2002)
| Kommentar Fra : Sofie Kurland |
Dato : 18-12-02 20:37 |
|
Jeg laver altid sur-søde løg til mine hakkebøffer: de godt svitsede løgringe
drysses med lidt sukker og balsamico og steges til de er godt sorte og
næsten sprøde. I min familie bliver alt for lidt stegte og alt for lyse
bløde løg benævnt "Bakkenløg" og det er et skældsord, opkaldt efter
Dyrehavsbakkens lidet lækre kogekunst, der typisk består af tørre
mørbradbøffer med lyse halvrå bløde løg - føj!
V.h.
Sofie
| |
|
|