/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Søges opskrift på Champagneparfait/sorbet
Fra :
PREBEN JENSEN
Dato :
16-12-02 15:23
Hej NG.
Jeg søger opskriften på champagneparfait/sorbet. Fik det for nogen tid siden
ved en gourmetmiddag men fik ikke opskriften.
Jeg skal bruge den til Nytårsaften.
Hilsen
Gitte
Krabsen (
16-12-2002
)
Kommentar
Fra :
Krabsen
Dato :
16-12-02 18:38
Champagne (brug en billig), vand og sukker i passende mængde (efter smag)
blandes og fryses ned.
På grund af alkohol+sukker fryser det ikke til en fast blok, men kan
'skrabes' - konstistens nærmest som frostsne - i afkølede dessertglas lige
inden servering.
mvh
Krabsen
"PREBEN JENSEN" <mix-matik@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:xllL9.6566$CY4.1477@news.get2net.dk...
> Hej NG.
>
> Jeg søger opskriften på champagneparfait/sorbet. Fik det for nogen tid
siden
> ved en gourmetmiddag men fik ikke opskriften.
> Jeg skal bruge den til Nytårsaften.
>
> Hilsen
> Gitte
>
>
Gitte Jensen (
17-12-2002
)
Kommentar
Fra :
Gitte Jensen
Dato :
17-12-02 10:43
Tak for svaret.
Jeg vil forsøge mig frem til den bedste sorbet. Jeg har jo et par dage at
øve mig i.
Hilsen
Gitte
"Krabsen" <news@krabsen.dk> skrev i en meddelelse
news:atl32p$3d9$1@sunsite.dk...
> Champagne (brug en billig), vand og sukker i passende mængde (efter smag)
> blandes og fryses ned.
>
> På grund af alkohol+sukker fryser det ikke til en fast blok, men kan
> 'skrabes' - konstistens nærmest som frostsne - i afkølede dessertglas lige
> inden servering.
>
>
> mvh
>
> Krabsen
>
>
>
> "PREBEN JENSEN" <mix-matik@get2net.dk> skrev i en meddelelse
> news:xllL9.6566$CY4.1477@news.get2net.dk...
> > Hej NG.
> >
> > Jeg søger opskriften på champagneparfait/sorbet. Fik det for nogen tid
> siden
> > ved en gourmetmiddag men fik ikke opskriften.
> > Jeg skal bruge den til Nytårsaften.
> >
> > Hilsen
> > Gitte
> >
> >
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.