|
| Rasp Fra : mthure |
Dato : 15-12-02 05:23 |
|
Bor i udlandet, og rasp til stegning er ikke umiddelbart tilgængeligt.
Kan jeg lave mit eget rasp, er det bare tørrede brødkrummer eller er der
en mere rafineret opskrift?
Thure
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"
| |
Hans Paulin (15-12-2002)
| Kommentar Fra : Hans Paulin |
Dato : 15-12-02 08:04 |
|
mthure wrote:
> Kan jeg lave mit eget rasp, er det bare tørrede brødkrummer
....ja...
--
Med venlig hilsen
Hans
| |
Inger Pedersen (15-12-2002)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 15-12-02 09:03 |
|
"mthure" <mthure.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
> Kan jeg lave mit eget rasp, er det bare tørrede brødkrummer eller er der
> en mere rafineret opskrift?
Ja: tørret franskbrød (luft- eller i ovnen ved lav temperatur).
Kør det gennem kødhakkeren eller blenderen.
Hvis det er "supermarkeds-vatbrød", kan du tromle det med en kagerulle.
Hilsen Inger
| |
Hans Paulin (15-12-2002)
| Kommentar Fra : Hans Paulin |
Dato : 15-12-02 18:02 |
|
Inger Pedersen wrote:
> Kør det gennem kødhakkeren
....har smadret min Kenwood kødhakker én gang på den konto... ;-(
--
Med venlig hilsen
Hans
| |
Inger Pedersen (15-12-2002)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 15-12-02 19:38 |
|
"Hans Paulin" <niluap@tiscali.danmark> skrev i en meddelelse
news:atichd$c4p$2@dknews.tiscali.dk...
>
> ...har smadret min Kenwood kødhakker én gang på den konto... ;-(
Øv, det lyder træls. Så bliver det til en dyr rasp.
Og ligefrem gå ud og købe en håndtrukket model... det er måske i overkanten,
hvis man ikke bruger usædvanlig meget rasp.
Min holdt heldigvis til det.
Hilsen Inger
| |
Jørgen Hess (16-12-2002)
| Kommentar Fra : Jørgen Hess |
Dato : 16-12-02 14:17 |
|
"Inger Pedersen" <inger@pedersen.tdcadsl.dk> skrev i en
meddelelse
news:3dfccc1d$0$222$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> "Hans Paulin" <niluap@tiscali.danmark> skrev i en
meddelelse
> news:atichd$c4p$2@dknews.tiscali.dk...
>
> >
> > ...har smadret min Kenwood kødhakker én gang på den
konto... ;-(
>
> Øv, det lyder træls. Så bliver det til en dyr rasp.
> Og ligefrem gå ud og købe en håndtrukket model... det er
måske i overkanten,
> hvis man ikke bruger usædvanlig meget rasp.
> Min holdt heldigvis til det.
>
> Hilsen Inger
>
>
>
Det er sgu ligemeget om det er en håndtrukken model, hvis vi
altså taler om kødhakker. Tørt brød er et udmærket
slibemiddel, der i denne forbindelse er eminent til at sløve
knivsættet, og med en elektrisk maskine kan jeg forestille
mig at knivsættet løber varmt.
Så er det billigere at købe noget rasp hos bageren.
mvh
Jørgen
| |
Nette (15-12-2002)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 15-12-02 22:11 |
|
"Hans Paulin" wrote in message news:atichd$c4p$2@dknews.tiscali.dk...
>
>
> Inger Pedersen wrote:
>
> > Kør det gennem kødhakkeren
>
> ...har smadret min Kenwood kødhakker én gang på den konto... ;-(
Man kan komme langt med en pose tørt brød indhyldet i en avis og en
hammer
Nette
| |
Kevin Edelvang (16-12-2002)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 16-12-02 19:45 |
|
> Bor i udlandet, og rasp til stegning er ikke umiddelbart tilgængeligt.
> Kan jeg lave mit eget rasp, er det bare tørrede brødkrummer eller er
> der en mere rafineret opskrift?
Du har fået gode råd i tråden, her er et til:
Hvis du kan få tvebakker, så giver de en utrolig velsmagende rasp. Er
ufattelig lette at knuse i en pose eller i et viskestykke.
Mvh
Kevin Edelvang
| |
Fru Hof (17-12-2002)
| Kommentar Fra : Fru Hof |
Dato : 17-12-02 11:41 |
|
> Du har fået gode råd i tråden, her er et til:
>
> Hvis du kan få tvebakker, så giver de en utrolig velsmagende rasp. Er
> ufattelig lette at knuse i en pose eller i et viskestykke.
>
> Mvh
> Kevin Edelvang
>
Hej !
Det havde jeg helt glemt, men det brugte min mor altid. Ned i en plasticpose
med tvebakkerne og så et par gange frem og tilbage med kagerullen!
mvh
Tove
| |
|
|