/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Vis os dit køleskab !
Fra : Mureren


Dato : 14-12-02 15:39

I forlængelse af tråden "Hvad fik du til middag i går ?", ku' jeg godt tænke
mig at vide hvad alle i andre har stående som "standard" i køleskabet.
Altså ikke noget der havner i køleren "ved lejlighed", men ting som mere
eller mindre alting indgår i husholdningen...
Krydderier m.v. er selvfølgelig også velkomne...
Og hvis du/i er rigtig "hardcore", så beskriv hvor og i hvilke retter disse
ingredienser hører til...

Mureren



 
 
Pia J (14-12-2002)
Kommentar
Fra : Pia J


Dato : 14-12-02 16:28

Mine basisvarer er rimelig få.

Køleskab:
minimælk
kærgården
sennep
Heinz ketchup
chilimos
lime-vinaigrette dressing (Svansø)
marmelade
honning
rødbeder
Cheasy tomat/basilikumsauce
grøn pesto (pastella tror jeg min yndlingsvariant hedder, køber en hel stang
og fryser dem ned)
salsa

Grønt:
kartofler
gulerødder
løg
hvidløg
citroner
tomater
alle andre grønsager/frugt skifter fra uge til uge eller årstid
div. frossent grønt, især majs
dåsetomater

Krydderier:
Oregano
merian
timian
persille
Kikkoman soya
Worchestershire
kardemomme
kanel
ingefær
vanille
muskat
Tzatziki krydderi
Middelhavskrydderi
citronpeber
diverse grillkrydderier, kartoffeldrys og karrytyper, når jeg ser noget nyt.
basilikum i vindueskarmen
tomatpure

nudler
pastaskruer
ris
linser

Og jeg har ikke glemt pålæg. Jeg hader rugbrødsmadder og supermarkedspålæg,
hellere rester fra gårsdagens middag. Eller hjemmebagt rugbrød med ost - men
det gider jeg ikke lave...

:Pia


Mulle's mor Heidi (14-12-2002)
Kommentar
Fra : Mulle's mor Heidi


Dato : 14-12-02 17:57

Mælk, smør, kartofler, marmelader, ketchup, ost/ skæreost (samt ananas-ost
til kattene)
Dette er mine "basisvarer" men jeg interesserer faktisk heller ikke for at
lave mad *smil* - jeg vil hellere spise god mad, andre har lavet :o

Til gengæld spiser jeg ret meget chokolade ...

Venlig hilsen "chokoladegrisen" Heidi

http://hei.homepage.dk/julegodter.html




Sofie Kurland (14-12-2002)
Kommentar
Fra : Sofie Kurland


Dato : 14-12-02 19:21

Altid i mit køleskab (ofte som det eneste, er en værre sjatkøber):
Grana (til carbonara), æg (især til scrambled eggs m. ketchup), mayo, remo,
ravigottesauce (røres i yoghurt m. klipppet purløg og serveres som kold sovs
til fiskefrikadeller), ribsgelé (til stegeben), yoghurt naturel 0,5% (til
dressinger og indiske retter), tahin (til hummus og falafeldressing), kulør
(til stegebenssovsen), dijonsennep, gær.
Løg, hvidløg, ingefær, gulerødder, citroner

I fryseren: Fine ærter, hel spinat

På køkkenbordet: Smør i porcelænsskjuler

Krydderier o.lign.: Maldonsalt, sort peber, thailandsk fiskesauce, Kikkoman,
chili, paprika, karry, estragon, spidskommen, koriander, garam masala,
tandoorikrydderi, gurkemeje, safran, sennepsfrø, laurbærblade, tørrede
kaffirlimeblade, fennikelfrø, stjerneanis, kardemomme, vanille, kanel, olie,
balsamico, riseddike.

V.h.

Sofie




vagn torup & rikke b~ (15-12-2002)
Kommentar
Fra : vagn torup & rikke b~


Dato : 15-12-02 11:42


"Mureren" <mureren@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3dfb422a$0$184$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> I forlængelse af tråden "Hvad fik du til middag i går ?",
ku' jeg godt tænke
> mig at vide hvad alle i andre har stående som "standard" i
køleskabet.
> Altså ikke noget der havner i køleren "ved lejlighed", men
ting som mere
> eller mindre alting indgår i husholdningen...
> Krydderier m.v. er selvfølgelig også velkomne...
> Og hvis du/i er rigtig "hardcore", så beskriv hvor og i
hvilke retter disse
> ingredienser hører til...
>
> Mureren
>
> Hej
Mit køleskab indeholder altid:
Letmælk
Æg
Frisk gær (bager næsten dagligt)
Gulerødder
Æbler
Bananer
Leverpostej
Ost (sådan en baneost fra Netto)
Kærgården
Tomatpure (den fra beauvais i glasflaske)
Mørk chokolade (Nettos til 4.25 for 100 gr.)
Engelsk sauce
2-3 slags olie
Sorte oliven uden sten
Agurk


Krydderier, tja, jeg har fast ca. 80 forskellige, men dem
orker jeg ikke at remse op her.

Ellers altid pasta, ris, kartofler, løg, knækbrød i rigt
udvalg, fuldkornsskorper, flåede tomater på dåse.

Vi er ikke de store pålægsspisere. Det er faktisk kun manden
og den mindste pige, der spiser pålæg på fast basis. Resten
af os tager bare noget brød med eller uden smør. Det er også
kun de to, der spiser rugbrød.

MVH Rikke

--
www.rikkebachmann.webbyen.dk
Her finder du billige, nemme og hurtige madopskrifter
til travle børnefamilier, gode spareråd, ferietips, gode
ideer til børnefødselsdagen og meget, meget mere.





Bjarke Bundgaard (16-12-2002)
Kommentar
Fra : Bjarke Bundgaard


Dato : 16-12-02 00:50

Fishsauce, krapi (rejepaste), sød chilisauce, Kikkoman, Wasapi, Øko
Skummetmælk, Hanegal Leverpostej, HP Sauce, marcipan, nougat, tamarind,
fujicolour 200 ASA 36 billeder, Bindestouws sky, Syltede Rødbeder, Pesto,
Heinz ketchup, brunkagedej, syltetøj, smør, Ghee, Neglelak (kærestens),
Saltkød, 4 slags marinerede sild, tabasco, ansjoser, flere forskellige ...
meget modne oste (en schweizisk alpeost, en bløøød fransk sag jeg ikke tør
åbne og en temmelig hård spansk fåremælksost som jeg normalt river og
drysser på pasta), mango chutney, ribsgelé, kaffebønner, et halvt glas
rødkål, en smule røget makrel, Oystersauce.

Hvis der er nogen der kan kombinere det til ret - så nyder de min dybeste
respekt og nysgerrighed

M.v.h

Bjarke





Pia J (16-12-2002)
Kommentar
Fra : Pia J


Dato : 16-12-02 09:56


"Bjarke Bundgaard" <bjarkeb@SPAMSLUSEemail.dk> wrote in message news:atj4f4

> fujicolour 200 ASA 36 billeder

LOL - dem glemte jeg faktisk at tilføje...

:Pia


Padmé (16-12-2002)
Kommentar
Fra : Padmé


Dato : 16-12-02 12:12


"Mureren" <mureren@mail.tele.dk> wrote in message
news:3dfb422a$0$184$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> I forlængelse af tråden "Hvad fik du til middag i går ?", ku' jeg godt
tænke
> mig at vide hvad alle i andre har stående som "standard" i køleskabet.
> Altså ikke noget der havner i køleren "ved lejlighed", men ting som mere
> eller mindre alting indgår i husholdningen...
> Krydderier m.v. er selvfølgelig også velkomne...
> Og hvis du/i er rigtig "hardcore", så beskriv hvor og i hvilke retter
disse
> ingredienser hører til...
>
> Mureren
>
I køleskabet:
Æg
Agurk
Tomat
Karry ketchup
Wasabi
Chilisauce
Frisk ingefær
Gulerødder
Løg
Jordbærmarmelade
Soyasauce
Hvidløg
Neglelak :)

Et hav af krydderier (er dog ikke i køleskabet), men vi bruger mest karry og
safran

I fryseren ligger der altid:
ærter
majs
wokblanding
rugbrød
forskellige bær (til smooties)
og til tider en dreamis med karamel

Padmé




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste