> "Camain" <oraklet@NOSPAMborger.ringe.dk> skrev i en meddelelse
> news:ataevr$eji$1@news.net.uni-c.dk...
> > Hej alle..
> >
> > Jeg var lige inde ved den lokale slagter.
> > Er der en der har en god opskrift/fremgangsmåde jeg kan benytte mig
af??
Hej til frikadelleelskeren.
Du køber en flæskesteg med svær på, og lægger den i køleskabet i 4-5
dage.
Du tager den ud, skærer sværen af, og lægger den i køleskabet i 4-5 dage
Du tager den ud, skærer den i koteletter, og lægger dem i køleskabet 4-5
dage
Du tager dem ud, skærer dem i stykker, og lægger dem i køleskabet 3-4
dage
Du tager stumperne ud og hakker dem til fars, og lægger den i køleskabet
1-2 dage
Du tager farsen ud, og rører nu en fars, med 50% mere peber i end
normalt.
Dette er en go' slagter frikadelle. (Alder 16-21 dage)
Navnene undervejs er:
Flæskesteg
Flæskesteg u. spæk (Dagens tilbud)
Koteletter / Fadkoteletter (Dagens tilbud)
Kød til gryderet (Ugens tilbud)
Frikadeller / Medisterpølse / Forloren hare. (Specialtilbud - Kun i dag
)
Hvis dette gastronomiske scoop ikke blir' solgt, kan man heldigvis de
følgende dage købe det til stærkt forhøjede priser i deres
"Delikatesseafdeling". (Lidt lækkert til søndagsfrokosten) Ho Hoeeee
-Tju hej hvor det går!!!
Mvh. og velbekomme
Ram2
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"