|
| juleandesteg før tid? Fra : E.G.C. |
Dato : 12-12-02 15:59 |
|
Er der nogen som har prøvet at stege anden før tid, altså fra om formiddagen og så skære den ud. Lægge stykker(ne) i køleskab og
så vasker man bradepande af og ordner alt det fedtede og har så ikke så meget at lave når man skal spise om aftenen. Derpå skal
stykerne så varmes eller grilles. Kan det lade sig gøre, får man et ordentligt resultat, med sprødt skind?
Mvh.
Ester C.
| |
Nette (12-12-2002)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 12-12-02 16:20 |
|
"E.G.C." wrote in message
news:3df8a277$0$35890$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Er der nogen som har prøvet at stege anden før tid, altså fra om
formiddagen og så skære den ud. Lægge stykker(ne) i køleskab
Jeps. Det gør vi hvert år. Der skal jo også være plads til flæskestegen i
ovnen
Det virker fint. Og det er knapt så stressende, men husk at gemme skyen til
sovsen.
Nette
| |
June Last (12-12-2002)
| Kommentar Fra : June Last |
Dato : 12-12-02 16:30 |
|
On Thu, 12 Dec 2002 16:20:00 +0100, "Nette"
<nettesnetpost@hotmail.com> wrote:
>
>"E.G.C." wrote in message
>news:3df8a277$0$35890$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>> Er der nogen som har prøvet at stege anden før tid, altså fra om
>formiddagen og så skære den ud. Lægge stykker(ne) i køleskab
>
>Jeps. Det gør vi hvert år. Der skal jo også være plads til flæskestegen i
>ovnen
>Det virker fint. Og det er knapt så stressende, men husk at gemme skyen til
>sovsen.
>
>Nette
>
>
Vil du være sød at fortælle - stegetid - varmegrader - opvarmningen !
--
Kærligst June
| |
IT-Sektionen (12-12-2002)
| Kommentar Fra : IT-Sektionen |
Dato : 12-12-02 16:53 |
|
"June Last" <Junelast@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3df8ab3a.34458414@news.tele.dk...
> On Thu, 12 Dec 2002 16:20:00 +0100, "Nette"
> <nettesnetpost@hotmail.com> wrote:
>
>
> Vil du være sød at fortælle - stegetid - varmegrader - opvarmningen !
> --
> Kærligst June
Hej June
Håber denne kan bruges
http://www.bulows.dk/andesteg3.html
Mvh - Jørgen
| |
Nette (12-12-2002)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 12-12-02 21:34 |
|
"June Last" wrote in message news:3df8ab3a.34458414@news.tele.dk...
> Vil du være sød at fortælle - stegetid - varmegrader - opvarmningen !
Vi steger den som vi plejer, uanset om det er and eller kalkun vi får. (
Afhænger af hvor mange vi bliver til middagen).
Tag den ud ca. 15 min. før den er færdig.
Dagen efter lægger vi stykkerne i en bradepande, pensler den med lidt af
skyen og giver den så 10 minutter ved 200 grader og 5 minutter ved 220
grader.
Resten af skyen samt skyen fra flæskestegen bruger vi så til sovsen, godt
blandet med kartoffelvandet.
Nette
| |
Sabina Hertzum (12-12-2002)
| Kommentar Fra : Sabina Hertzum |
Dato : 12-12-02 17:02 |
|
Nette wrote:
> "E.G.C." wrote in message
> news:3df8a277$0$35890$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>> Er der nogen som har prøvet at stege anden før tid, altså fra om
> formiddagen og så skære den ud. Lægge stykker(ne) i køleskab
>
> Jeps. Det gør vi hvert år. Der skal jo også være plads til
> flæskestegen i ovnen
> Det virker fint. Og det er knapt så stressende, men husk at gemme
> skyen til sovsen.
nu er vi ikke til andesteg men kalkun.... kan det gøres på samme måde??
--
Knus Sabina
www.MandeZonen.dk
Danmarks førende mandeportal.
| |
Margit (12-12-2002)
| Kommentar Fra : Margit |
Dato : 12-12-02 17:09 |
|
Hej Ester C
Jeg steger altid vores and om formiddagen. Mest fordi den er nemmere at
partere, når den er kold. Derefter lægger
vi stykkerne i den rengjorte bradepande og stiller den køligt til om
aftenen. Da pensles stykkerne med andefedt
og stilles i en 225 gr. varm ovn i 10 min. Anden er som nystegt.
Mvh Margit
"E.G.C." <kaninen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3df8a277$0$35890$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Er der nogen som har prøvet at stege anden før tid, altså fra om
formiddagen og så skære den ud. Lægge stykker(ne) i køleskab og
> så vasker man bradepande af og ordner alt det fedtede og har så ikke så
meget at lave når man skal spise om aftenen. Derpå skal
> stykerne så varmes eller grilles. Kan det lade sig gøre, får man et
ordentligt resultat, med sprødt skind?
>
> Mvh.
>
> Ester C.
>
| |
E.G.C. (12-12-2002)
| Kommentar Fra : E.G.C. |
Dato : 12-12-02 18:44 |
|
"Margit" <saaj@esenet.dk> skrev i en meddelelse news:3df8b49b$0$35860$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Hej Ester C
> Jeg steger altid vores and om formiddagen. Mest fordi den er nemmere at
> partere, når den er kold. Derefter lægger
> vi stykkerne i den rengjorte bradepande og stiller den køligt til om
> aftenen. Da pensles stykkerne med andefedt
> og stilles i en 225 gr. varm ovn i 10 min. Anden er som nystegt.
> Mvh Margit
>
Jeg takker så meget til alle svar..Det lyder rigtigt godt. Og nu tænkte jeg ikke på at blande flæslestegen ind i dette spørgsmål.
Hvad med den? Kan man også lave den i forvejen??????
Mvh.
Ester c.
| |
K.G. (12-12-2002)
| Kommentar Fra : K.G. |
Dato : 12-12-02 21:25 |
|
Hej Ester c.
Nej du vil ikke kunne stege Flæskestegen på forhånd
det ville bestemt være synd - det at varme en flæskesteg
op før servering vil blive en kedelig fornøjelse ...
I øvrigt bruner jeg andens vinger - kråse - lever og hals
til min sovs - og ligger et fugtigt koldt vådt viskestykke
over anden som så evt. kan stå på altanen.
Man kan evt. tilføje en bouillon terning og et æble til
den sky man koger på vinger m.m. ...
Kan udskære når den er afkøle og lægges på plads i
bradepanden ...
Ja som Margit ellers beskriver - varme efter ovnens
type før servering - evt. grill for at få skinnet sprødt.
Jeg steger altid mine ænder når jeg står op så de er
til nedkøling før middag juleaftens dag ...
Held og lykke og God Jul
Med venlig hilsen
K.G.
| |
Nette (12-12-2002)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 12-12-02 21:36 |
|
"E.G.C."wrote in message
news:3df8c922$0$35867$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Jeg takker så meget til alle svar..Det lyder rigtigt godt. Og nu tænkte
jeg ikke på at blande flæslestegen ind i dette spørgsmål.
> Hvad med den? Kan man også lave den i forvejen??????
Nej for søren, det ville jeg ikke turde. Kalkunen/andens opvarmningstid
passer lige til den tid hvor flæskestegen alligevel skal ud og trække. Den
passer sig selv i ovnen og den er hurtig at skære ud, så at lade den komme
ind d. 24. vil klart være den bedste løsning.
Nette
| |
|
|