/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
juleandesteg før tid?
Fra : E.G.C.


Dato : 12-12-02 15:59

Er der nogen som har prøvet at stege anden før tid, altså fra om formiddagen og så skære den ud. Lægge stykker(ne) i køleskab og
så vasker man bradepande af og ordner alt det fedtede og har så ikke så meget at lave når man skal spise om aftenen. Derpå skal
stykerne så varmes eller grilles. Kan det lade sig gøre, får man et ordentligt resultat, med sprødt skind?

Mvh.

Ester C.


 
 
Nette (12-12-2002)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 12-12-02 16:20


"E.G.C." wrote in message
news:3df8a277$0$35890$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Er der nogen som har prøvet at stege anden før tid, altså fra om
formiddagen og så skære den ud. Lægge stykker(ne) i køleskab

Jeps. Det gør vi hvert år. Der skal jo også være plads til flæskestegen i
ovnen
Det virker fint. Og det er knapt så stressende, men husk at gemme skyen til
sovsen.

Nette



June Last (12-12-2002)
Kommentar
Fra : June Last


Dato : 12-12-02 16:30

On Thu, 12 Dec 2002 16:20:00 +0100, "Nette"
<nettesnetpost@hotmail.com> wrote:

>
>"E.G.C." wrote in message
>news:3df8a277$0$35890$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>> Er der nogen som har prøvet at stege anden før tid, altså fra om
>formiddagen og så skære den ud. Lægge stykker(ne) i køleskab
>
>Jeps. Det gør vi hvert år. Der skal jo også være plads til flæskestegen i
>ovnen
>Det virker fint. Og det er knapt så stressende, men husk at gemme skyen til
>sovsen.
>
>Nette
>
>
Vil du være sød at fortælle - stegetid - varmegrader - opvarmningen !
--
Kærligst June

IT-Sektionen (12-12-2002)
Kommentar
Fra : IT-Sektionen


Dato : 12-12-02 16:53

"June Last" <Junelast@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3df8ab3a.34458414@news.tele.dk...
> On Thu, 12 Dec 2002 16:20:00 +0100, "Nette"
> <nettesnetpost@hotmail.com> wrote:
>
>
> Vil du være sød at fortælle - stegetid - varmegrader - opvarmningen !
> --
> Kærligst June

Hej June

Håber denne kan bruges
http://www.bulows.dk/andesteg3.html
Mvh - Jørgen



Nette (12-12-2002)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 12-12-02 21:34


"June Last" wrote in message news:3df8ab3a.34458414@news.tele.dk...
> Vil du være sød at fortælle - stegetid - varmegrader - opvarmningen !

Vi steger den som vi plejer, uanset om det er and eller kalkun vi får. (
Afhænger af hvor mange vi bliver til middagen).
Tag den ud ca. 15 min. før den er færdig.
Dagen efter lægger vi stykkerne i en bradepande, pensler den med lidt af
skyen og giver den så 10 minutter ved 200 grader og 5 minutter ved 220
grader.
Resten af skyen samt skyen fra flæskestegen bruger vi så til sovsen, godt
blandet med kartoffelvandet.

Nette



Sabina Hertzum (12-12-2002)
Kommentar
Fra : Sabina Hertzum


Dato : 12-12-02 17:02

Nette wrote:
> "E.G.C." wrote in message
> news:3df8a277$0$35890$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>> Er der nogen som har prøvet at stege anden før tid, altså fra om
> formiddagen og så skære den ud. Lægge stykker(ne) i køleskab
>
> Jeps. Det gør vi hvert år. Der skal jo også være plads til
> flæskestegen i ovnen
> Det virker fint. Og det er knapt så stressende, men husk at gemme
> skyen til sovsen.

nu er vi ikke til andesteg men kalkun.... kan det gøres på samme måde??

--
Knus Sabina

www.MandeZonen.dk
Danmarks førende mandeportal.



Margit (12-12-2002)
Kommentar
Fra : Margit


Dato : 12-12-02 17:09

Hej Ester C
Jeg steger altid vores and om formiddagen. Mest fordi den er nemmere at
partere, når den er kold. Derefter lægger
vi stykkerne i den rengjorte bradepande og stiller den køligt til om
aftenen. Da pensles stykkerne med andefedt
og stilles i en 225 gr. varm ovn i 10 min. Anden er som nystegt.
Mvh Margit


"E.G.C." <kaninen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3df8a277$0$35890$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Er der nogen som har prøvet at stege anden før tid, altså fra om
formiddagen og så skære den ud. Lægge stykker(ne) i køleskab og
> så vasker man bradepande af og ordner alt det fedtede og har så ikke så
meget at lave når man skal spise om aftenen. Derpå skal
> stykerne så varmes eller grilles. Kan det lade sig gøre, får man et
ordentligt resultat, med sprødt skind?
>
> Mvh.
>
> Ester C.
>



E.G.C. (12-12-2002)
Kommentar
Fra : E.G.C.


Dato : 12-12-02 18:44


"Margit" <saaj@esenet.dk> skrev i en meddelelse news:3df8b49b$0$35860$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Hej Ester C
> Jeg steger altid vores and om formiddagen. Mest fordi den er nemmere at
> partere, når den er kold. Derefter lægger
> vi stykkerne i den rengjorte bradepande og stiller den køligt til om
> aftenen. Da pensles stykkerne med andefedt
> og stilles i en 225 gr. varm ovn i 10 min. Anden er som nystegt.
> Mvh Margit
>

Jeg takker så meget til alle svar..Det lyder rigtigt godt. Og nu tænkte jeg ikke på at blande flæslestegen ind i dette spørgsmål.
Hvad med den? Kan man også lave den i forvejen??????

Mvh.

Ester c.


K.G. (12-12-2002)
Kommentar
Fra : K.G.


Dato : 12-12-02 21:25

Hej Ester c.

Nej du vil ikke kunne stege Flæskestegen på forhånd
det ville bestemt være synd - det at varme en flæskesteg
op før servering vil blive en kedelig fornøjelse ...

I øvrigt bruner jeg andens vinger - kråse - lever og hals
til min sovs - og ligger et fugtigt koldt vådt viskestykke
over anden som så evt. kan stå på altanen.

Man kan evt. tilføje en bouillon terning og et æble til
den sky man koger på vinger m.m. ...

Kan udskære når den er afkøle og lægges på plads i
bradepanden ...

Ja som Margit ellers beskriver - varme efter ovnens
type før servering - evt. grill for at få skinnet sprødt.

Jeg steger altid mine ænder når jeg står op så de er
til nedkøling før middag juleaftens dag ...

Held og lykke og God Jul

Med venlig hilsen
K.G.



Nette (12-12-2002)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 12-12-02 21:36


"E.G.C."wrote in message
news:3df8c922$0$35867$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Jeg takker så meget til alle svar..Det lyder rigtigt godt. Og nu tænkte
jeg ikke på at blande flæslestegen ind i dette spørgsmål.
> Hvad med den? Kan man også lave den i forvejen??????

Nej for søren, det ville jeg ikke turde. Kalkunen/andens opvarmningstid
passer lige til den tid hvor flæskestegen alligevel skal ud og trække. Den
passer sig selv i ovnen og den er hurtig at skære ud, så at lade den komme
ind d. 24. vil klart være den bedste løsning.

Nette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste