/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Frisk pasta hjemmelavet
Fra : ronny


Dato : 11-12-02 16:08

Hej alle

Skal have gæster til imorgen og serverer ravioli og tortellini. Kan jeg evt.
lave dejen idag, og hvordan er den så imorgen? Og måske ligefrem lave
raviolien og tortellinien idag også. Skal jeg tage mig i agt for noget?

Venlig hilsen
Peter



 
 
Lene (11-12-2002)
Kommentar
Fra : Lene


Dato : 11-12-02 17:44


"> Skal have gæster til imorgen og serverer ravioli og tortellini. Kan jeg
evt.
> lave dejen idag, og hvordan er den så imorgen? Og måske ligefrem lave
> raviolien og tortellinien idag også. Skal jeg tage mig i agt for noget?
>
> Venlig hilsen
> Peter

Hej Peter
Man kan i hvert fald altid lave pastaen dagen i forvejen - den kan nemt
holde sig 3-4 dage i køleskabet. Bare sørg for, at pladerne er nogenlunde
tørre i konsistensen (læderagtige), før du folder dem sammen og putter dem
på køl.
Mvh
Casper



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste