Jeg tror ikke at det er kød der kan/skal grilles. Det ligner et køsstykke
der skal steges i gryde i længere tid. Hvad med kænguru a la Ossobuco, men
kogt i god Australsk rødvin.
"Claus Frørup" <claus@froerup.dk> wrote in message
news:smbcvuk3pi0ss37kljdnv4uv6ck3v0p2jp@sunsite.dk...
> Isang tao pinangalanan Iggy nagsulat :
>
> >Hvis der er ben i , kan du prøve at tilberede dem efter en dansk opskrift
på
> >oksehaler
>
> Jeg har fundet en side der viser udskæringer af kængurukød:
>
http://www.aussiegamemeats.com.au/roomeat.htm
>
> Det stykke kød jeg har fået, ligner det der er nederst til højre, altså
> et stykke fra bagbenet.
> Så jeg tror det får lov til at ligge i fryseren til havegrillen kan
> bruges igen
>
> Havde det været fra selve halen, ville jeg have brugt en filippinsk
> opskrift på en ret der hedder kare-kare.:
>
http://www.asiacuisine.com/publishing/novdec/rec43-2.html
>
> --
> Venlig hilsen
> Claus Frørup