/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Overtrækschokolade
Fra : KT


Dato : 10-12-02 15:03

Hejsa.

Er der monstro nogen herinde, der kan anbefale en god chokolade til at
pynte årets konfekt med? Jeg har før prøvet at bruge en plade alm.
mørk chokolade (måske Toms...), men det rak hverken talent eller
tålmodighed til!! Det blev grynet og gråt, og jeg blev meget meget
muggen! Det pæneste resultat har jeg fået med de der
overtræks"chokolade"knapper, meeeeeen så er der jo lige det der med
smagen - eller mangel på samme.....
Så hvis I har nogle gode forslag til, hvilken chokolade jeg skal købe,
og - ikke mindst - hvordan jeg (en
madlavningsmongol/madlavningsudfordret) skal håndtere det, så jeg får
et både pænt og velsmagende resultat, vil jeg blive meget meget glad!


Mvh. Line

 
 
Nette (10-12-2002)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 10-12-02 17:50


"KT" wrote in message
news:d38b0675.0212100603.47cf3bc0@posting.google.com...
> Er der monstro nogen herinde, der kan anbefale en god chokolade til at
> pynte årets konfekt med? Jeg har før prøvet at bruge en plade alm.
> mørk chokolade (måske Toms...), men det rak hverken talent eller
> tålmodighed til!! Det blev grynet og gråt, og jeg blev meget meget
> muggen! Det pæneste resultat har jeg fået med de der
> overtræks"chokolade"knapper, meeeeeen så er der jo lige det der med
> smagen - eller mangel på samme.....
> Så hvis I har nogle gode forslag til, hvilken chokolade jeg skal købe,
> og - ikke mindst - hvordan jeg (en
> madlavningsmongol/madlavningsudfordret) skal håndtere det, så jeg får
> et både pænt og velsmagende resultat, vil jeg blive meget meget glad!

Hej Line.
Det er opvarmningen/smeltningen der går galt for dig. Jeg bruger selv Toms
og det bliver kanon flot.

Se her hvad Kåre har skrevet i en anden tråd:

news:ej5avu4sofhtbth5jshs3a2jknn177bvc9@4ax.com

Nette



Peter Westh (12-12-2002)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 12-12-02 10:17

"KT" <nasse@jubiimail.dk> wrote in message
news:d38b0675.0212100603.47cf3bc0@posting.google.com...
> Hejsa.
>
> Er der monstro nogen herinde, der kan anbefale en god chokolade til at
> pynte årets konfekt med? Jeg har før prøvet at bruge en plade alm.
> mørk chokolade (måske Toms...), men det rak hverken talent eller
> tålmodighed til!!

Jeg har ikke selv prøvet, men en konfekt-ekspert jeg kender bruger Marabou
til overtræk, fordi det er nemmere. Det er vel et smagsmæssigt kompromis,
men det slår da i hvert fald overtræksknapperne - og jeg synes i hvert fald
hendes konfekt er toppen.

MVH

Peter



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste