|
| is-dessert Fra : KA |
Dato : 10-12-02 00:27 |
|
Hejsa !
På et tidspunkt blev der postet en opskrift på en is(dessert), som var rørt
op med fløde og skilpadder ... så vidt jeg husker. Jeg har desværre mistet
opskriften, og kan over-hele-hovedet ikke hitte den nogen steder.
Er der nogen som kan hjælpe ???
MVH
Kirsten
http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And
| |
Kevin Edelvang (10-12-2002)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 10-12-02 01:12 |
|
"KA" <kijea@get2net.dk> skrev
> På et tidspunkt blev der postet en opskrift på en is(dessert), som var
rørt
> op med fløde og skilpadder ...
Føj da!
Mvh
Kevin Edelvang
| |
Finn (10-12-2002)
| Kommentar Fra : Finn |
Dato : 10-12-02 05:38 |
|
"KA" <kijea@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:at38qs$875$1@sunsite.dk...
> Hejsa !
>
> På et tidspunkt blev der postet en opskrift på en is(dessert), som var
rørt
> op med fløde og skilpadder ... så vidt jeg husker. Jeg har desværre mistet
> opskriften, og kan over-hele-hovedet ikke hitte den nogen steder.
> Er der nogen som kan hjælpe ???
>
>
Fra Google:
Der anvendes : Til ca. 4 personer
4 chokolade skildpadder
4 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk. flormelis
½ liter piskefløde
pynt af :
syltede mandariner - eller anden frugt eller bær
Fremgangsmåde : Tilberedningstid 30 minutter - Frysetid 4 - 5 timer
1 : Smelt chokoladeskildpadderne over vandbad. Pisk æggeblommer og flormelis
godt sammen. Pisk fløden til skum. Rør forsigtigt de smeltede skildpadder i
æggeblandingen. Vend flødeskummet i.
2 : Kom is blandingen i en springform, ca. 20 cm. i diameter. Stil isen i
fryseren og frys den 4 - 5 timer. Tag isen ud af fryseren 20 - 30 minutter
før servering.
3 : Pynt med mandariner eller anden frugt. Isen kan eventuelt også pyntes
med høvlet Ingredienser:
2 æggeblommer (past.)
4 spsk. flormelis
2 tsk. vanille
1/2 l piskefløde
1-2 stk. æggehvider (past.)
12 stk. TOMS Kæmpe Skildpadder (hakkes i mindre stykker)
Æg, flormelis og vanille piskes. Flødeskummet og de hakkede Kæmpe
Skildpadder blandes i. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider
forsigtigt i.
Isen fyldes straks i en springform eller en glat skål, der dækkes med låg
eller folie.
Kan evt. pyntes med Toms Kringler, Mørk.
Frysetid 3-5 timer
chokolade.
Fra Toms chokolade:
| |
Thïngmand (10-12-2002)
| Kommentar Fra : Thïngmand |
Dato : 10-12-02 10:39 |
|
> Er der nogen som kan hjælpe ???
Den nemme:
Køb en pakke chokoladeskildpadder, samt 1 liter billig vanilieis. Når du er
kommet hjem fra tanken med ingredienserne, lader du isen ligge på
køkkenbordet, mens du hakker skildpadderne (tip: brug pappet fra isen, da
karamelsovsen ikke er til at få at spækbrættet!)
Rør de hakkede skildpadder i, den efterhånde bløde, is og stil den i
fryseren i 1-2 timer. Spis herefter med velbehag!
| |
KA (10-12-2002)
| Kommentar Fra : KA |
Dato : 10-12-02 19:23 |
| | |
|
|