Hejsa,
Nu kom jeg til at tænke på at der er noget konfekt det er rigtigt meget
sæsonbetonet, men hvordan er året dækket ind?
Januar:
Intet, slankekure og alt det-der
Februar:
Chokolade/marcipan til, gerne lyserød og gerne hjerter, til Valentines
Day
??? Fastelavn,:
Fastelavnsting; trøfler, slik og kugler i massere af farver
Påske:
Påskeæg, chokolade og marcipan - orangemarcipan, trøfler etc.
1. maj, forår
Røde/hvide ting - danske "jordbærkager" (selvom de jordbør der findes
dér er dårlige)
Sensommer:
Nødder og tung frugt; Bounty & Ananas
Efterår:
Smagsmæssige mere tunge ting, igen chokolade med også "dybe" smage med
kaffe og kanel
Glaserede æbler på pind, karameller
Tidlig vinder
Vafler og æbleskiver; hjemmelavet "flæsk" af kvæder og anden frugt
Halloween
Amerikanske græskarting og uendelige mængder af slik; egentlig nær vores
egen fastelavn
November/december
Italiensk panforte, brændte mandler, marcipankonfekt, julekonfekt
Nytårsaften: kransekage!
Men hvad er der ellers - jeg synes at selve sommeren er lidt forsømt?
Mvh,
rené
René
www.rene.hjorth.com
&
www.lowcarb.dk