"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> skrev i en
meddelelse news:at4ijr$14lk$1@news.cybercity.dk...
>
> "vagn torup & rikke bachmann" <vagntorup@get2net.dk> skrev
i en meddelelse
> news:F7JI9.42$uV4.1679@news.get2net.dk...
> > Det du skal huske på er, at du ikke serverer lyst kød
såsom
> > kylling eller fisk. Det er 2 "hvide" ting og ser ikke
godt
> > ud. De er desuden milde i smagen og det er kartoflerne
også,
> > så det harmonerer ikke rigtigt.
>
> Hejsa Rikke
>
> Den med at kylling ikke passer til flødekartofler holder
ikke her i huset
>
, det er hof retten, bare man gir' kartoflerne lidt
smag af hvidløg og
> paprika, og kyllingen en masse krydderi, så er det bare
MUMS. Du skulle tage
> at prøve, og jeg er sikker på du ændre mening
>
> Mange hilsner fra
>
> Bolette
>
> Hej Bolette
Jeg betvivler ikke, at det kan lade sig gøre, hvis man
putter masser af hvidløg i flødekartoflerne, men så er det
jo heller ikke flødekartofler mere. Når folk skriver en
titel går jeg ud fra den traditionelle opskrift og der er
ikke hvidløg i.
Jeg ville dog, hvis kylling og flødekartofler absolut skulle
serveres sammen, komme masser af tandoorikrydderi på
kyllingen - Det smager rigtig godt - og så er den heller
ikke lys længere.
Desuden handler det ikke kun om smagen, men også om
udseendet. Farvesammensætningen er utrolig vigtig - måske
ikke i det daglige, men i en gæstesituation. Husk på, at
gæsterne gerne skulle sige:" Hvor SER det lækkert ud".
MVH Rikke
--
www.rikkebachmann.webbyen.dk
Her finder du billige, nemme og hurtige madopskrifter
til travle børnefamilier, gode spareråd, ferietips, gode
ideer til børnefødselsdagen og meget, meget mere.