hvad med en stor wok-ret? med kylling, røde peberfrugter, bambusskud,
bønnespirer, kokosmælk, chili, hvidløg, ingefær, broccoli og ris? det har
fungeret ret godt som gæsteret her hos os. Den kan med fordel laves inden
gæsterne kommer og stå og simre under låg indtil servering.
Du kunne også lave en lidt mere tung gryderet med okse, svinekød,
champignoner, bacon, løg, rødvin (eller portvin), fløde, fennikel,
jordskokker og andre rodfrugter..
Padmé
"Mette Nylander Sørup" <mette@countryfan.dk> wrote in message
news:3df319db$0$181$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej Gruppe
>
> Jeg er i den situation, at jeg fylder år tæt på jul, så derfor skal der
> selvfølgelige holdes en lille fest. Jeg har tænkte mig, mine gæster kommer
> til eftermiddagskaffe, men hvad lver jeg til aftensmad, så jeg ikke skal
stå
> i køkkenet mens gæsterne er der. Det gør ikke noget menuen er avanceret
> eller utraditionel. Vi bliver forøvrigt 15 mennesker.
>
> På forhånd tak.
> Mette
>
>
|