/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Min egen muslingesuppe-opskrift. NamNam.
Fra : Thomas Hjort


Dato : 07-12-02 14:57

Man skal bruge:

2 kilo friske muslinger
hvidvin
hvidløg
forårsløg
frisk ingefær
bredbladet persille
olivenolie
vand
salt
peber

Muslingerne hældes ud i vasken hvor de rumsteres rundt og skylles. Dem der
ikke lukker kaseres.

En god sjat olivenolie puttes i en stor gryde sammen med skiver af hvidløg
og ingefær. Lad det snurre ved lav varme i et minuts tid.

Der skrues nu helt op for blusset og muslingerne hældes på. Der klægges låg
på. Muslinger som ikke åbner kasseres.

En sjat hvidvin tilsætte sammen med salt, peber, persille, og groft hakket
forårsløg. Lad hvidvinen koge en anelse ned.

Lad det koge under svag varme i 10-15 minutter. Til sidst tilsættes vand for
at fortynde suppen lidt, der køges op og serveres.

Muslingerne lægges så de topper en dyb talerken og væden hældes over.


Spises med groft brød/flutes og resten af hvidvinen til. Velbeomme :)



Mvh Thomas




 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste