Hej Mette
1) Er der fedt på Stegen?
2) En tyksteg består af 2 dele der er adskilt af sene. Den ene del er mere
mør end den anden. Så normalt vil man adskille de to dele fra hinanden. Med
mindre du kender en der kan gøre det så kan du godt stege den hel, men hvis
du lige kender en kok eller slagter kunne det være at han/hun kunne hjælpe.
Tilbehør Hvad med pasta i hjemmlavet tomatsauce med frisk bassilikum og et
godt hjemmebagt brød. "A touch of Italy" Pynt med friskrevet parmasan og
basilikumblade
iggy
"Mette Jensen" <chili200@hotmail.com> wrote in message
news:asofcr$b4a$1@news.cybercity.dk...
> Jeg har en tyksteg som jeg gerne vil stege hel. Er det en god ide?
>
> Noget andet er, at jeg ikke rigtig kan finde på noget tilbehør.
> Synes at salat, kartofler og brød er lidt kedeligt....
>
> Er der nogen der har nogen gode ideer?
> Det er til en forholdsvis fin middag,
> så det må gerne være lidt besværligt og se godt ud
>
> Evt forslag til en lidt utraditionel forrret?
>
> Med venlig hilsen Mette Jensen
>
>
>
>