|
| konfekt Fra : HELLE ANSINE JENSEN |
Dato : 04-12-02 22:12 |
|
Hej gruppe.
Jeg mener, der har været bragt en opskrift på sådan noget pebermyntekonfekt,
vi altid lavede, da jeg var barn. Men nu kan jeg ikke finde den igen. Det
består af flormelis, æggehvide og pebermynteessens. Hvis nogen kan finde
den, ville jeg blive glad.
Jeg kunne også godt tænke mig at lave noget konfekt ved navn trøffel, med
hvid chokolade, piskefløde og noget mere. Måske er det marcipan og smør, men
jeg kan ikke huske det. Er der nogen, der kender til dette?
Jeg håber, I kan hjælpe.
Hilsen Helle.
| |
Peter W. Bosse (05-12-2002)
| Kommentar Fra : Peter W. Bosse |
Dato : 05-12-02 05:51 |
|
"HELLE ANSINE JENSEN" <ansine@get2net.dk> skrev i en meddelelse...
> Det består af flormelis, æggehvide og pebermynteessens.
Det lyder næsten som om, det er et eller andet marengs-agtigt noget.
> Jeg kunne også godt tænke mig at lave noget konfekt ved navn trøffel, med
> hvid chokolade, piskefløde og noget mere.
Prøv evt. at studere indlæggene omkring den 5. maj 2002
Emne "Hvad er trøffel?". (besked 13 i tråden).
http://shorterlink.com/?9AK00S
--
Mvh.
Peter W. Bosse
Slikcigaretter.
EU-parlamentets sundhedsudvalg vil forbyde lakridspiber, slikcigaretter og
chokoladecigarer, fordi de mener, at det påvirker børn til at begynde at
ryge. www.netdoktor.dk/nyheder/index.asp?y=2002&m=12&d=2#id90051
| |
Deleuran (05-12-2002)
| Kommentar Fra : Deleuran |
Dato : 05-12-02 08:00 |
|
> Jeg mener, der har været bragt en opskrift på sådan noget
pebermyntekonfekt,
> vi altid lavede, da jeg var barn. Men nu kan jeg ikke finde den igen. Det
> består af flormelis, æggehvide og pebermynteessens. Hvis nogen kan finde
> den, ville jeg blive glad.
..
Her er den jeg bruger:
Pebermyntelinser
2 æggehvider
ca. 600 g flormelis
ca. 1/2 tsk pebermynteessens
Pynt: chokolade
Æggehvider, sukker og essens æltes sammen og trilles til kugler, der trykkes
flade og pyntes med lidt smeltet god chokolade.
Da salmonellaforskrækkelsen opstod for en del år siden, ringede jeg til
forbrugerstyrelsen, der forsikrede mig om det det var ok at bruge rå
æggehvider, da INGEN bakterier kunne overleve i så meget sukker.
Lone
| |
|
|