/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
konfekt
Fra : HELLE ANSINE JENSEN


Dato : 04-12-02 22:12

Hej gruppe.

Jeg mener, der har været bragt en opskrift på sådan noget pebermyntekonfekt,
vi altid lavede, da jeg var barn. Men nu kan jeg ikke finde den igen. Det
består af flormelis, æggehvide og pebermynteessens. Hvis nogen kan finde
den, ville jeg blive glad.

Jeg kunne også godt tænke mig at lave noget konfekt ved navn trøffel, med
hvid chokolade, piskefløde og noget mere. Måske er det marcipan og smør, men
jeg kan ikke huske det. Er der nogen, der kender til dette?

Jeg håber, I kan hjælpe.

Hilsen Helle.



 
 
Peter W. Bosse (05-12-2002)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 05-12-02 05:51

"HELLE ANSINE JENSEN" <ansine@get2net.dk> skrev i en meddelelse...

> Det består af flormelis, æggehvide og pebermynteessens.

Det lyder næsten som om, det er et eller andet marengs-agtigt noget.

> Jeg kunne også godt tænke mig at lave noget konfekt ved navn trøffel, med
> hvid chokolade, piskefløde og noget mere.

Prøv evt. at studere indlæggene omkring den 5. maj 2002
Emne "Hvad er trøffel?". (besked 13 i tråden).

http://shorterlink.com/?9AK00S

--
Mvh.
Peter W. Bosse

Slikcigaretter.
EU-parlamentets sundhedsudvalg vil forbyde lakridspiber, slikcigaretter og
chokoladecigarer, fordi de mener, at det påvirker børn til at begynde at
ryge. www.netdoktor.dk/nyheder/index.asp?y=2002&m=12&d=2#id90051



Deleuran (05-12-2002)
Kommentar
Fra : Deleuran


Dato : 05-12-02 08:00


> Jeg mener, der har været bragt en opskrift på sådan noget
pebermyntekonfekt,
> vi altid lavede, da jeg var barn. Men nu kan jeg ikke finde den igen. Det
> består af flormelis, æggehvide og pebermynteessens. Hvis nogen kan finde
> den, ville jeg blive glad.
..
Her er den jeg bruger:

Pebermyntelinser

2 æggehvider
ca. 600 g flormelis
ca. 1/2 tsk pebermynteessens

Pynt: chokolade

Æggehvider, sukker og essens æltes sammen og trilles til kugler, der trykkes
flade og pyntes med lidt smeltet god chokolade.

Da salmonellaforskrækkelsen opstod for en del år siden, ringede jeg til
forbrugerstyrelsen, der forsikrede mig om det det var ok at bruge rå
æggehvider, da INGEN bakterier kunne overleve i så meget sukker.

Lone



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste