Dorte R.M. Hansen <dot.ringholm@get2net.dk> writes:
> Jeg var et smut inde på
www.karoline.dk og faldt over en opskrift på
> "Børnedej til forskellige figurer". Den kunne jeg jo sådan set godt
> lige nå at smække sammen inden sengetid.
>
> Men rædselen meldte sig, da jeg stak hovedet ind til pæren i
> køleskabet. Jeg har ikke mælk nok. Men jeg har kærnemælk. Kan jeg
> bruge det istedet, uden at de smager mærkeligt?
Lige præcist kærnemælk ved jeg ikke med, men jeg plejer rask væk at
fortynde tykmælk, fløde og den slags, så det ca. passer. Det er endnu
ikke gået galt.
Vi bruger næsten ikke mælk, så jeg har altid et lager af kaffefløde
fra Aldi/Alta, den der ligger i Grønnegade i Århus. Det bruger jeg til
alle former for madlavning og som mælk, når det skal bruges.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.triane.dk, juletræer, dekorationsmateriale og julebutik
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder