|
| Forskel på kebab og Shawarma Fra : Gunnar007 |
Dato : 02-12-02 20:04 |
|
Hej.
Er der en venlig sjæl som kan fortælle mig forskellen
på Kebab og Shawarma ??
Min lokale kebab pusher, har sådan en rulle stående
og snurre, det ligner hakket kød.
Men på hjørnet har de sgu også kebab,
mn det ligner sgu ordinært kød, som de skærer af med kniv,
det fåes nu også med kylling... Anbefaleses værdigt
skulle jeg hilse og sige.
Hilsen G
| |
Hermann Holm (03-12-2002)
| Kommentar Fra : Hermann Holm |
Dato : 03-12-02 16:51 |
|
"Gunnar007" <323f@teamsos.dk> wrote in news:asgaqb$1das$1
@news.cybercity.dk:
> Hej.
> Er der en venlig sjæl som kan fortælle mig forskellen
> på Kebab og Shawarma ??
Jeg mener at kebab er kødstykker stegt på spid. Shawarma er de der
ruller der bliver skåret af efterhånden som det bliver "branket".
>
> Min lokale kebab pusher, har sådan en rulle stående
> og snurre, det ligner hakket kød.
Kebabpusherne har mulighed for at købe 2 slags shawarma: Den
billige, som er lavet af hakket kød, og den almindelige shawarma
som er lavet af marineret kød i skiver som bliver lagt på i lag.
Den sidste er dyrere, men smager bedre.
>
> Men på hjørnet har de sgu også kebab,
> mn det ligner sgu ordinært kød, som de skærer af med kniv,
> det fåes nu også med kylling... Anbefaleses værdigt
> skulle jeg hilse og sige.
>
Ja, den med kylling er bedst, men også lidt dyrere. 20 kr. stk hos
min kebabpusher.
Hermann Holm
| |
Klaus Alexander Seis~ (03-12-2002)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 03-12-02 17:35 |
|
Hermann Holm skrev:
>> Er der en venlig sjæl som kan fortælle mig forskellen
>> på Kebab og Shawarma ??
>
> Jeg mener at kebab er kødstykker stegt på spid. Shawarma
> er de der ruller der bliver skåret af efterhånden som det
> bliver "branket".
Så enkelt er det vist ikke. Det vi kalder shawarma herhjemme, sælges
som döner kebab i London; og det nogen kalder kebab, hedder retteligen
shish kebab.
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
| |
Hermann Holm (03-12-2002)
| Kommentar Fra : Hermann Holm |
Dato : 03-12-02 19:26 |
|
Klaus Alexander Seistrup <jakabov119@magnetic-ink.dk> wrote in
news:483a6e73-0036-44eb-ab38-453df1a9ab77@news.szn.dk:
>
> Så enkelt er det vist ikke. Det vi kalder shawarma herhjemme,
> sælges som döner kebab i London; og det nogen kalder kebab,
> hedder retteligen shish kebab.
>
Begreberne er efterhånden nok lidt udvandede her i dk. Det kommer nok
an på hvor grill-ejeren kommer fra, om det hedder shawarma, sawarma,
shwarma, kebab eller döner kebab.
Jeg husker stadig min første kebab (Cypern, 1979)
Hermann Holm
| |
Klaus Alexander Seis~ (03-12-2002)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 03-12-02 19:35 |
|
Hermann Holm skrev:
> Jeg husker stadig min første kebab (Cypern, 1979)
Det gør jeg osse - det var på Rhodos i 1972.
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
| |
Jimmy (03-12-2002)
| Kommentar Fra : Jimmy |
Dato : 03-12-02 20:37 |
|
"Klaus Alexander Seistrup" <jakabov119@magnetic-ink.dk> wrote in message
news:0f5143dc-ee9f-4577-b2a1-601237a42aa4@news.szn.dk...
> Hermann Holm skrev:
>
> > Jeg husker stadig min første kebab (Cypern, 1979)
>
> Det gør jeg osse - det var på Rhodos i 1972.
Jeg husker så verdens bedste kebab - hvert år i Berlin - Gotzkowsky Imbiss.
Mvh
Jimmy
| |
Niklas (06-12-2002)
| Kommentar Fra : Niklas |
Dato : 06-12-02 01:00 |
|
"Jimmy" <spoerg@efter.den> skrev i en meddelelse news:cJ7H9.5051$Sd.2511@news.get2net.dk...
>
> "Klaus Alexander Seistrup" <jakabov119@magnetic-ink.dk> wrote in message
> news:0f5143dc-ee9f-4577-b2a1-601237a42aa4@news.szn.dk...
> > Hermann Holm skrev:
> >
> > > Jeg husker stadig min første kebab (Cypern, 1979)
> >
> > Det gør jeg osse - det var på Rhodos i 1972.
>
> Jeg husker så verdens bedste kebab - hvert år i Berlin - Gotzkowsky Imbiss.
>
> Mvh
> Jimmy
>
>
Jeg husker så det første sted i KBH der solgte Sharwarma.
Det sted er der stadig.
Det ligger på strøget tæt på rådhuspladsen.
Men ikke den der ligger allertættest.
Den der ligger næsttættest var den første så vidt jeg husker.
Hvis man spørger sådan et sted så må de da vide det.
venligst
Niklas
| |
Mads Thorning Peders~ (04-12-2002)
| Kommentar Fra : Mads Thorning Peders~ |
Dato : 04-12-02 19:30 |
|
"Klaus Alexander Seistrup" <jakabov119@magnetic-ink.dk> skrev i en
meddelelse news:483a6e73-0036-44eb-ab38-453df1a9ab77@news.szn.dk...
> Hermann Holm skrev:
>
> >> Er der en venlig sjæl som kan fortælle mig forskellen
> >> på Kebab og Shawarma ??
> >
> > Jeg mener at kebab er kødstykker stegt på spid. Shawarma
> > er de der ruller der bliver skåret af efterhånden som det
> > bliver "branket".
>
> Så enkelt er det vist ikke. Det vi kalder shawarma herhjemme, sælges
> som döner kebab i London;
....også i Berlin (ved ikke med resten af Tyskland) - hvor en döner kebab er
mere end rigeligt til at blive mæt af, selv for undertegnede
Mvh Mads
| |
Hanni Willenbrock (07-12-2002)
| Kommentar Fra : Hanni Willenbrock |
Dato : 07-12-02 11:38 |
|
>Jeg husker så det første sted i KBH der solgte Sharwarma.
>Det sted er der stadig.
Men har de stadig samme ejere? Sådan nogen sharwarmasteder og pizzariaer har
det med at skifte ejere hvert andet år.
/Hanni
| |
|
|