"Thomas Schreiber - stall.dk" <NOSPAMschreiber@c.dk> skrev i en meddelelse
news:aseeg5$ar$1@sunsite.dk...
> Hej,
>
>
> Jeg har aldrig været den store vindrikker, men da jeg nu så ofte har
> læst/hørt at hvidvind skulle være det ektra lille kick til en del retter,
er
> jeg så småt begyndt at overveje om jeg skulle give det et forsøg.
Problemet
> er, at jeg ikke bryder mig om den - efter min mening - bitre eftersmag som
> vin giver. Findes der noget vin som er mere "blidt" end andre, eller
smager
> alt hvidvin af H til?
>
>
> På forhånd tak.
>
>
> --
>
>
> Venligst / Regards
> Thomas Schreiber - stall.dk
Jeg kan bestemt ikke være enig med dig i at hvidvin er bitter/smager ad H
til. Hvidvin kan bruges til mange ting i køkkenet, fx. til fiskesauce, og
sør'me oss' til gløgg - men bryder du dig slet ikke om det, kan jeg egentlig
ikke forstå at du gider experimentere dermed?
*S*