"Anne Sandsgaard" <annarella@jubiimail.dk> skrev i en meddelelse
news:as4kvv$k55$1@sunsite.dk...
> I news:as2l7f$i7r$1@sunsite.dk, skrev Krabsen:
> > Et forslag:
> >
> > Tilberedningstid 12 timer!, herunder arbejdstid ca. 10
> > minutter.
>
> > >
> > Søndag morgen:
>
> Lykkedes det kun når man bager om søndagen?
>
Nej, men resten af ugen står man normalt ikke op en time før morgenmaden.
(Alternativet er at tænde ovnen, når man alligevel i løbet af natten er en
tur på huset..)
Det går i øvrigt osse fint til supper m.v. Så blandes dejen bare om morgenen
eller aftenen før..
Og når brødet efter et par dage er lidt trist, så
...skæres i skiver, pensles med citron-olivenolie, drysse med frisk
Basilikum, grilles i ovn nogle minutter..
>
> > Tænd ovn 250 grader. Når den er varm, hældes dejen ud på
> > bageplade/papir og sættes direkte ind. Skal _ikke_ slås ned.
> > (Den er stadig ret tynd). 20 min ved de 200 g. Herefter sænkes
> > temperatur til ca. 200, og der bages 20-30 min. mere afhængig
> > af ovn m.v.
>
> 20 min. ved 250 grader og derefter 20-30 min. ved 200 grader?
Ja, noget i den retning - der var en tyrkfejl. Lidt afhængig af brødet
tykkelse, ovnens varme m.v. Jo længere, jo 'sprødere' skorpe.
/Krabsen