|
| Sprængt and Fra : Marianne |
Dato : 27-11-02 00:15 |
|
HEJ
I år vil jeg have min yndlingsret til juleaften: sprængt and.
Sidste gang jeg forsøgte, var det en større omgang, husker jeg , så
"genveje" søges. Jeg bor ikke liiige i nærheden af en slagter, og kender
heller ikke nogen, men mon ikke der findes steder, hvor man kan få en
sprængt and, som bare mangler det sidste ?
Er der nogen, der kan anbefale et sted i omegnen Frederiksberg/Vanløse ?
mvh
,marianne
| |
Morten (27-11-2002)
| Kommentar Fra : Morten |
Dato : 27-11-02 15:07 |
|
"Marianne" <hoyen@lundbak.dk> skrev i en meddelelse
news:as0v8h$544$1@sunsite.dk...
> HEJ
>
> I år vil jeg have min yndlingsret til juleaften: sprængt and.
>
> Sidste gang jeg forsøgte, var det en større omgang, husker jeg , så
> "genveje" søges. Jeg bor ikke liiige i nærheden af en slagter, og kender
> heller ikke nogen, men mon ikke der findes steder, hvor man kan få en
> sprængt and, som bare mangler det sidste ?
.....Je.....j....jeg sys....alså....a...a.aaa......det ...r...er syndt
for....for anden !
| |
Mr.Vertigo (28-11-2002)
| Kommentar Fra : Mr.Vertigo |
Dato : 28-11-02 17:08 |
|
Hvorfor er det lige du ikke sprænger anden selv, det er da supernemt !
Lav en saltlage af 3 liter vand, 3 dl. salt og 3 spsk. sukker. Så er det
bare at smide anden i den lage i 1-2 døgn. Sørg for at lagen dækker helt og
at det står og trækker et koldt sted.
MVH.
Michael
"Marianne" <hoyen@lundbak.dk> skrev i en meddelelse
news:as0v8h$544$1@sunsite.dk...
> HEJ
>
> I år vil jeg have min yndlingsret til juleaften: sprængt and.
>
> Sidste gang jeg forsøgte, var det en større omgang, husker jeg , så
> "genveje" søges. Jeg bor ikke liiige i nærheden af en slagter, og kender
> heller ikke nogen, men mon ikke der findes steder, hvor man kan få en
> sprængt and, som bare mangler det sidste ?
>
> Er der nogen, der kan anbefale et sted i omegnen Frederiksberg/Vanløse ?
>
> mvh
> ,marianne
>
>
| |
|
|