"Jesper Jensen" <jesperhjensen@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:8hd5uucm05632u80c3014cbe2u4ohh1237@4ax.com...
> Her til aften lavede jeg risotto med østershatte (smagte rigtig godt)
> og blev i tvivl om hvilken konsistens det egentlig skal (bør) have.
> Det jeg fik lavet var nærmest som klistret grød, hvor risene hang
> sammen i klumper og hvor der ikke var noget væske tilbage i gryden.
>
> Jeg ved godt det er lidt svært at forklare, men er det sådan det skal
> være eller skal risene helst svømme lidt rundt i noget væske?
> Spises det med gaffel eller ske?
>
> Eller måske endnu bedre, er der nogle restauranter i København som kan
> anbefales hvis man vil smage en "rigtig" risotto?
>
> Jesper.
Hej Jesper,
Her kan du se et billede af en risotto:
http://www.deliaonline.com/recipes/r_0000001239.asp
mvh
Tove