Kasper Hyllested <hyllested@socialdemokratiet.dk> wrote in article
<fc.0073fb6b04afbcec0073fb6b04afbcec.4afbd2f@net.dialog.dk>...
> Og her kommer det største problem ind i billedet. Jeg kan godt finde
> ganske udmærkede opskrifter på salsa (fx
>
http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/p0510452.html) - men hvordan sikrer
> jeg mig, at jeg kan have dem stående på glas i længere tid - vi spiser jo
> ikke salsa hver dag
Minder mig om en ostemand jeg handlede ved: "Ja den smager godt, jeg skal
ha et lille stykke, jeg spiser ikke så meget ost"
"Du spiser vacuum-ost normalt, ikke?! Når du køber rigtig ost spiser
du nemlig meget ost"
Når du får lavet din egen store og billige portion kommer man let til at
spise af det hver dag, som dip, på leverpostej, på hvidt brød til mad, og
som tilbehør til mange retter.
Der er kommet gode svar på holdbarheden, atamon, køleskab, fryser. Det er
også godt at lave den så stærk at man ikke kan spise den, jeg finder nemlig
at den taber lidt styrke efter et par dage. Og man kan altid tynde den op
med alm. tomatpure fra flaske.
--
Søren
http://motortosse.dk