/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
God sovs til Roastbeef
Fra : SB


Dato : 23-11-02 10:50

Leder efter en opskrift på en god sovs til subj. og ikke en af de det købe
peber sovse fra Knorr, nogen der kender en god og anderledes sovs?
Serveringsforslag efter lyse også, selv om jeg tror den bliver præcenteret
med en porretærte, men er det ellers noget man kan lægge ved den?
Da jeg regner med at grille den kunne det være sjot at vide om der var nogen
der kendte en evt. marinade til den også.

Søren



 
 
R. Ilsøe (23-11-2002)
Kommentar
Fra : R. Ilsøe


Dato : 23-11-02 11:09

> Leder efter en opskrift på en god sovs til subj. og ikke en af de det købe
> peber sovse fra Knorr, nogen der kender en god og anderledes sovs?
> Serveringsforslag efter lyse også, selv om jeg tror den bliver præcenteret
> med en porretærte, men er det ellers noget man kan lægge ved den?
> Da jeg regner med at grille den kunne det være sjot at vide om der var
nogen
> der kendte en evt. marinade til den også.

Vi bruger Hasselbach kartofler og tomat-salat, men snakkede sjovt nok om
sovse til Roastbeef i går... Så hønger på i "din tråd" og tar' imod ny
inspiration...


--
R. Ilsøe

Balto, Flatcoated Retriever (½ år)
Cikorie, Flatcoated Retriever (10½ år)
Bimmer, Labrador (2½ år)
http://soulbenders.webbyen.dk



Jan Bøgh (23-11-2002)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 23-11-02 11:42

"SB" <sfb(slet-dette)@privat.dk> wrote in message
news:3ddf4f0f$0$194$edfadb0f@dread13.news.tele.dk...
> Leder efter en opskrift på en god sovs til subj. og ikke en af de det købe
> peber sovse fra Knorr, nogen der kender en god og anderledes sovs?

Nedenstående er hugget fra Lotte Havemann ' Bogen om rødt oksekød':

Tomatsovs Special:
200 g finthakket løg
2 fed hvidløg
40 g. smør
250 g hakkede champignoner
2 spsk koncentreret tomatpure
2 ds. flåede tomater (om sommeren, hvor der fås ordentlige tomater 1/2 kg
friske skolde og flåede)
1-2 tsk. bouillonekstrat (eller rigtigt bouillon kogt meget kraftigt ind)
1 dl rødvin
2 tsk dijon-sennep
1 bundt hakket persille
2 tsk paprika (Edelsuss)
salt, peber

Klar løg og hvidløg i smørret. Tilsæt resten og lad det snurre i 20 min.
Jeg kan finde på at give sovsen et skud balsamicco, chilli-sauce eller
Worchestershiresauce.

vh
Jan



Padmé (23-11-2002)
Kommentar
Fra : Padmé


Dato : 23-11-02 18:51

nu du selv nævner pebersauce,
kan du evt. starte med
1 hakket løg
2 fed presset eller hakket hvidløg
i lidt smør, derefter tilsættes ca. 2-3 psk. madagascarpeberkorn (hvoraf
nogle af dem er blevet knust)
derefter hælder du en ½ liter fløde over og lader det koge lidt ind. Smag
til med salt. Du kan evt. hælde lidt kulør i.
Den smager vildt godt til oksekød.

Padmé

"SB" <sfb(slet-dette)@privat.dk> wrote in message
news:3ddf4f0f$0$194$edfadb0f@dread13.news.tele.dk...
> Leder efter en opskrift på en god sovs til subj. og ikke en af de det købe
> peber sovse fra Knorr, nogen der kender en god og anderledes sovs?
> Serveringsforslag efter lyse også, selv om jeg tror den bliver præcenteret
> med en porretærte, men er det ellers noget man kan lægge ved den?
> Da jeg regner med at grille den kunne det være sjot at vide om der var
nogen
> der kendte en evt. marinade til den også.
>
> Søren
>
>



Jan Bøgh (24-11-2002)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 24-11-02 16:32

Nedenstående er hugget fra Lotte Havemann ' Bogen om rødt oksekød':

Tomatsovs Special:
200 g finthakket løg
2 fed hvidløg
40 g. smør
250 g hakkede champignoner
2 spsk koncentreret tomatpure
2 ds. flåede tomater (om sommeren, hvor der fås ordentlige tomater 1/2 kg
friske skolde og flåede)
1-2 tsk. bouillonekstrat (eller rigtigt bouillon kogt meget kraftigt ind)
1 dl rødvin
2 tsk dijon-sennep
1 bundt hakket persille
2 tsk paprika (Edelsuss)
salt, peber

Klar løg og hvidløg i smørret. Tilsæt resten og lad det snurre i 20 min.
Jeg kan finde på at give sovsen et skud balsamicco, chilli-sauce eller
Worchestershiresauce.

vh
Jan




SB (25-11-2002)
Kommentar
Fra : SB


Dato : 25-11-02 12:46

Takker prøver dem begge da de ser lige gode ud

Søren



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste