|
| Ben i massevis, hva nu? Fra : Henning Lund |
Dato : 22-11-02 13:02 |
|
Nogle af vore bekendte har fået slagtet gris, benene ville de ikke have
så vi fik en mega portion ben fra 3 grise, nu er det sådan at jeg
mangler et par "mønstre" på hvad jeg kan lave ud af de ben. Vi plejer at
marinere dem, og så vippe dem i ovnen, men lidt afveksling skal der til,
da vi nu har en del ben at gå i krig med. Nogen der kan hjælpe?
--
Mvh
Henning Lund
icq 18805021
http://sitecenter.dk/freespace/
| |
Nette (22-11-2002)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 22-11-02 16:09 |
|
"Henning Lund" wrote
> Nogle af vore bekendte har fået slagtet gris, benene ville de ikke have
> så vi fik en mega portion ben fra 3 grise, nu er det sådan at jeg
> mangler et par "mønstre" på hvad jeg kan lave ud af de ben. Vi plejer at
> marinere dem, og så vippe dem i ovnen, men lidt afveksling skal der til,
> da vi nu har en del ben at gå i krig med. Nogen der kan hjælpe?
Hmm, det er koldt udenfor... Stegeben, agurksalat, kartofler og brun sovs???
Nette
| |
Henning Lund (22-11-2002)
| Kommentar Fra : Henning Lund |
Dato : 22-11-02 16:43 |
|
Nette skrev:
> Hmm, det er koldt udenfor... Stegeben, agurksalat, kartofler og brun
> sovs???
>
Joe men?
--
Mvh
Henning Lund
icq 18805021
http://sitecenter.dk/freespace/
| |
Nette (22-11-2002)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 22-11-02 21:39 |
|
"Henning Lund" wrote
> Nette skrev:
>
> > Hmm, det er koldt udenfor... Stegeben, agurksalat, kartofler og brun
> > sovs???
> >
>
> Joe men?
Jo, men hvad? De skal grydesteges, og skyen fra dem bruges til sovs
Et andet alternativ er hvad jeg kalder "stegeben med linser og grøntsager"
Du skyller nogle linser, deler nogle løg, gulerødder og noget selleri og
kommer det sammen med benene samt noget karry, salt og peber i en
suppegryde, hvorefter du skal hælde vand over sådan det hele er godt dækket.
Dette koges i ca. 1½ time, hvoreftet kødet skal tages af benene og
tilsættes igen.
Smager fantastisk med nybagt rugbrød til.
| |
Henning Lund (22-11-2002)
| Kommentar Fra : Henning Lund |
Dato : 22-11-02 21:52 |
|
Nette skrev:
> Jo, men hvad? De skal grydesteges, og skyen fra dem bruges til
> sovs
Ye zz
>
> Et andet alternativ er hvad jeg kalder "stegeben med linser og
> grøntsager" Du skyller nogle linser, deler nogle løg, gulerødder og
> noget selleri og kommer det sammen med benene samt noget karry, salt
> og peber i en suppegryde, hvorefter du skal hælde vand over sådan det
> hele er godt dækket. Dette koges i ca. 1½ time, hvoreftet kødet skal
> tages af benene og tilsættes igen.
> Smager fantastisk med nybagt rugbrød til.
A takker for mønsteret..
--
Mvh
Henning Lund
icq 18805021
http://sitecenter.dk/freespace/
| |
|
|