/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ben i massevis, hva nu?
Fra : Henning Lund


Dato : 22-11-02 13:02

Nogle af vore bekendte har fået slagtet gris, benene ville de ikke have
så vi fik en mega portion ben fra 3 grise, nu er det sådan at jeg
mangler et par "mønstre" på hvad jeg kan lave ud af de ben. Vi plejer at
marinere dem, og så vippe dem i ovnen, men lidt afveksling skal der til,
da vi nu har en del ben at gå i krig med. Nogen der kan hjælpe?

--
Mvh
Henning Lund
icq 18805021
http://sitecenter.dk/freespace/


 
 
Nette (22-11-2002)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 22-11-02 16:09


"Henning Lund" wrote
> Nogle af vore bekendte har fået slagtet gris, benene ville de ikke have
> så vi fik en mega portion ben fra 3 grise, nu er det sådan at jeg
> mangler et par "mønstre" på hvad jeg kan lave ud af de ben. Vi plejer at
> marinere dem, og så vippe dem i ovnen, men lidt afveksling skal der til,
> da vi nu har en del ben at gå i krig med. Nogen der kan hjælpe?

Hmm, det er koldt udenfor... Stegeben, agurksalat, kartofler og brun sovs???

Nette



Henning Lund (22-11-2002)
Kommentar
Fra : Henning Lund


Dato : 22-11-02 16:43

Nette skrev:

> Hmm, det er koldt udenfor... Stegeben, agurksalat, kartofler og brun
> sovs???
>

Joe men?



--
Mvh
Henning Lund
icq 18805021
http://sitecenter.dk/freespace/

Nette (22-11-2002)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 22-11-02 21:39


"Henning Lund" wrote
> Nette skrev:
>
> > Hmm, det er koldt udenfor... Stegeben, agurksalat, kartofler og brun
> > sovs???
> >
>
> Joe men?

Jo, men hvad? De skal grydesteges, og skyen fra dem bruges til sovs

Et andet alternativ er hvad jeg kalder "stegeben med linser og grøntsager"
Du skyller nogle linser, deler nogle løg, gulerødder og noget selleri og
kommer det sammen med benene samt noget karry, salt og peber i en
suppegryde, hvorefter du skal hælde vand over sådan det hele er godt dækket.
Dette koges i ca. 1½ time, hvoreftet kødet skal tages af benene og
tilsættes igen.
Smager fantastisk med nybagt rugbrød til.




Henning Lund (22-11-2002)
Kommentar
Fra : Henning Lund


Dato : 22-11-02 21:52

Nette skrev:

> Jo, men hvad? De skal grydesteges, og skyen fra dem bruges til
> sovs

Yezz

>
> Et andet alternativ er hvad jeg kalder "stegeben med linser og
> grøntsager" Du skyller nogle linser, deler nogle løg, gulerødder og
> noget selleri og kommer det sammen med benene samt noget karry, salt
> og peber i en suppegryde, hvorefter du skal hælde vand over sådan det
> hele er godt dækket. Dette koges i ca. 1½ time, hvoreftet kødet skal
> tages af benene og tilsættes igen.
> Smager fantastisk med nybagt rugbrød til.

A takker for mønsteret..

--
Mvh
Henning Lund
icq 18805021
http://sitecenter.dk/freespace/


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste