/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Langtidsstegt andebryst - god ide?
Fra :
lcj@wanadoo.dk
Dato :
20-11-02 19:30
Inden vi giver os ud i eksperimenterne - nogen der har prøvet at
langtidsstege andebryst (berberi) ved lav temperatur, evt. i en
cocotte?
Hvor længe og hvor varmt?
Bliver det bedre, end ved "traditionel" hurtigbruning på panden og
kort tid i ovnen bagefter?
Lars
Poul-Erik Andreasen (
20-11-2002
)
Kommentar
Fra :
Poul-Erik Andreasen
Dato :
20-11-02 21:54
On Wed, 20 Nov 2002 19:29:41 +0100
lcj@wanadoo.dk wrote:
> Inden vi giver os ud i eksperimenterne - nogen der har prøvet at
> langtidsstege andebryst (berberi) ved lav temperatur, evt. i en
> cocotte?
> Hvor længe og hvor varmt?
> Bliver det bedre, end ved "traditionel" hurtigbruning på panden og
> kort tid i ovnen bagefter?
Jeg har overvejet at prøve med berberiandelår, de bliver nemlig ikke
særlig gode ved kortidsstegning, og de kan ind imellem fås for en flad tier
--
Poul-Erik Andreasen
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408943
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.