/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Langtidsstegt andebryst - god ide?
Fra : lcj@wanadoo.dk


Dato : 20-11-02 19:30

Inden vi giver os ud i eksperimenterne - nogen der har prøvet at
langtidsstege andebryst (berberi) ved lav temperatur, evt. i en
cocotte?
Hvor længe og hvor varmt?
Bliver det bedre, end ved "traditionel" hurtigbruning på panden og
kort tid i ovnen bagefter?

Lars

 
 
Poul-Erik Andreasen (20-11-2002)
Kommentar
Fra : Poul-Erik Andreasen


Dato : 20-11-02 21:54

On Wed, 20 Nov 2002 19:29:41 +0100
lcj@wanadoo.dk wrote:

> Inden vi giver os ud i eksperimenterne - nogen der har prøvet at
> langtidsstege andebryst (berberi) ved lav temperatur, evt. i en
> cocotte?
> Hvor længe og hvor varmt?
> Bliver det bedre, end ved "traditionel" hurtigbruning på panden og
> kort tid i ovnen bagefter?

Jeg har overvejet at prøve med berberiandelår, de bliver nemlig ikke
særlig gode ved kortidsstegning, og de kan ind imellem fås for en flad tier


--
Poul-Erik Andreasen

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177507
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408569
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste