/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kyllingpate'?
Fra : Marberg


Dato : 18-11-02 22:08

Er der nogen der kan hjælpe med en opskrift på en kyllingleverpate'.?

Har prøvet hos Karoline men uden resultat.

MVH
Mogens




 
 
Jan Bøgh (21-11-2002)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 21-11-02 18:01

"Marberg" <marberg@post3.tele.dk> wrote in message
news:3dda3b84$0$16650$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Er der nogen der kan hjælpe med en opskrift på en kyllingleverpate'.?

Den gode Alfredo Tesio (ofte hørt som DR's italienske stemme) har dette
forslag som jeg hæmningsløst viderebringer idet jeg selvfølgeligt henviser
til kilden:

http://www.alfredotesio.dk/at_opskrifter.htm

Den er afprøvet og fundet god.

Pate di Fegatini
Kyllinge leverpostej

250 g kylling lever
Skalotteløg
Olivenolie
Selleri
Løg
Hvidløg
Timian
Rosmarin
Salvie
Cognac
Marsala
Enebær
Skal af en økologisk appelsin
50 g smør
Salt og peber

Rens kylling lever for sener, og skær den i terninger. Rens alle urterne og
hak dem fint gerne i køkkenmaskinen og steg dem let i olivenolie. Tilsæt
kyllinge lever og lad det stege lidt tilsæt cognac og marsala og lad det
stege i 7-10 minutter. Afkøl og blend det i køkkenmaskinen med salt og peber
og smør og tilsæt den revne appelsinskal.

Så bortset fra at han ikke skriver kyllingeleverpate i ét ord (FIDUSO), er
den en glimrende opskrift. Eventuelt kan der tilføjes lidt finthakket
kapers.

vh
Jan



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste