Hvis det er muligt for dig så kommer du stegen i spilkogende vand og koger
den i 20 min. derefter bruner du den på alle sider og kryder den med salt og
peber, så pakker du den ind i 15 min. i stanniol, sådan plejer jeg at få en
god steg ud af det.
"vagn torup & rikke bachmann" <vagntorup@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:yJpB9.29$KL1.485@news.get2net.dk...
>
> "Kåre Weng Madsen" <kwma00@NOSPAMhum.auc.dk> skrev i en meddelelse
> news:ar579l$9u$1@sunsite.dk...
> > Hej
> >
> > Jeg skal lave en roastbeef på ca. 1 kg.
> >
> > I god mad let at lave står der ikke noget om roastbeef, men der står dog
> om
> > grydestegning, at det er velegnet til små stege som roastbeef.
> >
> > Hvordan plejer I at lave en roastbeef? Jeg har ikke mulighed for at
komme
> > den i ovnen, og jeg har ingen decideret stegegryde. Jeg har tilgengæld
en
> > god stegepande, som jeg tænkte at jeg kunne brune den på, og så lade den
> > stege videre i en alminelig gryde...
> >
> > Hvad siger I?
> >
> > Jeg skal lave et eller andet tilbehør til - nogle forslag til noget
> > utraditionelt.... jeg har en miniovn til rådighed
> >
> > På forhånd tak
> >
> > Kåre
> >
> >Hej Kåre
> Jeg har med stort held marineret sådan en fætter i en blanding af
kikkoman,
> hvidløg, chilli og lidt vand. Ladet den stå en times tid og så stegt den i
> gryde. Jeg har aldrig ejet en stegegryde og det er da gået meget godt
> alligevel. Marinaden giver en rigtig god og smagfuld skorpe på kødet.
> MVH Rikke
>
> --
>
www.rikkebachmann.webbyen.dk
> Her finder du billige, nemme og hurtige madopskrifter
> til travle børnefamilier, gode spareråd, ferietips, gode
> ideer til børnefødselsdagen og meget, meget mere.
>
>
>