Karina Jensen wrote:
> Jeg skal have 13 mennesker til fødselsdag og forestiller mig at vi
> skal have fyldte pandekager til forret. Selve pandekagerne er lavet -
> det er tynde pandekager med spinat. Jeg forestiller mig fyldet evt.
> består af noget fisk, rejer, spinat og sauce eller lign. Er der nogen
> som kan hjælpe mig med en opskrift til noget fyld i den retning - på
> forhånd mange tak.
En opskrift kan jeg ikke give dig, men gode idéer har jeg flere af.
Pudsigt nok lavede jeg også nogle pandekager med spinat (samt forårsløg og
persille) i dejen, da jeg fik nogle gamle venner på besøg i oktober. Jeg
opfandt selv noget fyld - det er derfor jeg ikke har nogen opskrift. Det
bestod af Broccoli, rejer og vilde ris.
Jeg stegte små buketter broccoli på panden (de kan evt. koges let i
forvejen, men ikke så meget at de smuldrer ved yderligere tilberedning).
Jeg krydrede med sødt chilipulver, salt og peber. Derefter hældte jeg soya
og en fiskesauce (fra en thaiforretning) på panden og lod broccolien
opsuge en anelse - det skal "soppe". Fiskesaucen lugter mærkeligt, og man
tror man har ødelagt retten, men den smager fantastisk! Brug små mængder
hvis du er skeptisk ...
Jeg tilsætter store grønlandske rejer ret sent; de behøver efter min smag
ikke at blive tilberedt mere end de er. Blandingen af ris og vilde ris har
naturligvis kogt imens, og så iblander jeg blot broccoli- og
reje-lækkerierne forsigtigt.
Dette fyld kan godt være *lidt* tørt - væden er jo primært soya og så
fiskesaucen - men jeg har ikke fundet på yderligere forbedringer. Hvis du
er snild med en fiskefond, kan du måske prøve dig frem med det? Forslag
modtages gerne her i tråden!
Retten modtog i øvrigt store roser fra gæsterne ...
VH
Homer