/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Spansk menu!
Fra :
Bent Hansen
Dato :
07-11-02 17:53
Jeg skal servere en menu til en vinaften med spansk vin.
Menuen er ikke spansk, men jeg vil gerne skrive den på sapnsk på menukortet.
Menuen er:
indbagte kæmperejer
potage (suppe m/kikærter og chorizo)
asparges rullet med skinke
indbagt oksemørbrad m/flødestuvede kartofler
svedsketrifli
Håber nogen fra gruppen kan hjælpe.
Bent
Jan Bøgh (
07-11-2002
)
Kommentar
Fra :
Jan Bøgh
Dato :
07-11-02 19:10
"Bent Hansen" <thule@mail1.stofanet.dk> wrote in message
news:3dca9a47$0$5755$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
> Jeg skal servere en menu til en vinaften med spansk vin.
> Menuen er ikke spansk, men jeg vil gerne skrive den på sapnsk på
menukortet.
Jeg kan ikke spansk, men jeg er nysgerrig efter hvilke vine du har valgt.
Lad os høre.
vh
Jan
Padmé (
07-11-2002
)
Kommentar
Fra :
Padmé
Dato :
07-11-02 21:24
"Bent Hansen" < wrote in message
klip
> potage (suppe m/kikærter og chorizo)
Det lyder lækkert...er det ikke muligt at dele opskriften ?
:)
Padmé
Bent Hansen (
07-11-2002
)
Kommentar
Fra :
Bent Hansen
Dato :
07-11-02 22:09
Til velkomst serveres en Cava Codonia
derefter hvidvin, først en Gandia Chardonnay og derefter en Gandia Reserva
Chardonnay.
rødvin: Gandia Tempranillo, så en Bach Cabernet Sauvignon og sidst en
Ceremonia Gandia,
til dessert en Gandia Fusta Nova Moscatel.
Bent
ps. opskriften kommer senere
"Bent Hansen" <thule@mail1.stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:3dca9a47$0$5755$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
> Jeg skal servere en menu til en vinaften med spansk vin.
> Menuen er ikke spansk, men jeg vil gerne skrive den på sapnsk på
menukortet.
>
> Menuen er:
>
> indbagte kæmperejer
> potage (suppe m/kikærter og chorizo)
> asparges rullet med skinke
> indbagt oksemørbrad m/flødestuvede kartofler
> svedsketrifli
>
> Håber nogen fra gruppen kan hjælpe.
>
>
> Bent
>
>
Ole Damgaard (
11-11-2002
)
Kommentar
Fra :
Ole Damgaard
Dato :
11-11-02 18:19
> indbagte kæmperejer = gambas empanadas
> potage (suppe m/kikærter og chorizo) = potaje (sopa con garbanzos y
chorizo)
> asparges rullet med skinke = esparragos con jamon
> indbagt oksemørbrad m/flødestuvede kartofler= Solomillo de buey empanado
acompañado de patatas en salsa besamela.
> svedsketrifli = Trifli de ciruelas
mvh ole
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177554
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408857
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.